Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ…!!!



Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Τι συμβαίνει και δεν μιλάει ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ για όλα αυτά που γίνονται κάθε μέρα  γύρω μας τα οποία ταχύτατα, από την μία «εντάσσουν» την Ελλάδα υπό τον έλεγχο διεθνών οικονομικών κέντρων και από την άλλη υποβαθμίζουν τον λαό της σε επίπεδα Βουλγαρίας…;


Όλα εμπεριέχονται  στην φράση του αείμνηστου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ «ανήκουμε στη δύση»…!!!
Σε αυτή την φράση πατάει ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και προχωράει βάσει σχεδίου το οποίο προβλέπει την πλήρη «υποταγή» της χώρας στη « δύση»…!!!
Όταν συστάθηκε το Ελληνικό κράτος από τον ΙΩΑΝΝΗ  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ το 1827, τότε αποφασίστηκαν οι δύο βασικοί άξονες της λειτουργίας του νέου κράτους:
Πολιτικά η Ελλάδα να συντονίζεται από τις, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ, εξ’ού και η επιβολή της βασιλείας στην Ελλάδα. Ενώ η θρησκευτική διοίκηση της Ελλάδας εντάχθηκε στην ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία με εγγυήτρια δύναμη την ΡΩΣΙΑ και με θρησκευτικό κέντρο το Αγιον Ορος, γι’ αυτό υπήρχαν σ αυτό και Ρωσικά μοναστήρια.
Απο τότε, σαν διαχρονικός εχθρός της Ελλάδας, προσδιορίστηκε ότι θα είναι η Τουρκία, και έτσι θα  δικαιολογούνται και οι δαπάνες για εξοπλισμούς.
Ο πολιτικόςσυντονισμός της χώρας απο τις παραπάνω εγγυήτριες δυνάμις, καθορίζει γενικά και την πολιτική που πρέπει να ακολουθεί η εκάστοτε κυβέρνηση στους βασικούς άξονες όπως:
Παιδεία ( υποχρεωτική η Αγγλική γλώσσα). Οικονομία ( σήμερα PSI). Άμυνα ( προμήθεια οπλικών συστημάτων). Ενέργεια (επιβολή μεγάλων πετρελαιϊκών εταιρειών και μη αξιοποίηση του πλούτου έως σήμερα). Υγεία ( προμήθεια φαρμάκων και μηχανημάτων) Διοίκηση (επιβολή Βασιλείας)
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το μόνο που επετεύχθη τα 200 περίπου χρόνια της νεώτερης ιστορίας της χώρας σύμφωνα με τα παραπάνω, ήταν να απεγκλωβιστούμε οριστικά το 1974 με το δημοψήφισμα  που πραγματοποίησε ο αείμνηστος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ απο τη Βασιλεία…!!!
Με τον καιρό λόγω ισχυροποίησης (τσαμπουκά), οι Ηνωμένες Πολιτείες, εντάσσονται  μετά τον Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ σαν προστάτιδες δυνάμεις της Ελλάδος.
Τι έκανε ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και βρέθηκε στο περιθώριο σε αυτή την περίοδο;
Προσπάθησε να διασπάσει την «υποταγή» στο ενεργειακό, κοιτάζοντας προς την ΡΩΣΙΑ με τον αγωγό ΜΠΟΥΡΓΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Άρχισε να συζητάει με την COSCO , κοιτάζοντας προς την ΚΙΝΑ. Αντέδρασε στην «υποταγή» της Κύπρου στο σχέδιο ΑΝΝΑΝ. Ενίσχυσε οικονομικά το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και απέχτησαν τουρκική υπηκοότητα οι Μητροπολίτες για να μπορούν να λειτουργούν, ενώ άρχισε να συζητείται η επαναλειτουργία της σχολής της Χάλκης.
Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά τίθεται το μεγάλο ερώτημα;
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έφυγε μόνος του, η τον έδιωξαν;
Η απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο κάθε λογικός άνθρωπος είναι ότι συμβαίνουν και τα δύο μαζί , δηλαδή,
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ από την μία έφυγε μόνος του, γιατί γύρω του είχε πολιτικούς μικρού βεληνεκούς που κοίταζαν απλά να «κάνουν την δουλειά τους»,
Από την άλλη τα έβαλε με τη “ δύση” και με τους διεθνείς και ντόπιους “ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ “ και τον τελείωσαν.
Οπότε οι επιλογές του ήταν δύο:
Παραμένει στο πολιτικό παιγνίδι και αποδομείται πλήρως με πιθανή κατάληξη σε ειδικά δικαστήρια για αμαρτίες άλλων. «Αυτοκτονεί» εάν ευσταθούν οι πληροφορίας που είχαν δημοσιευτεί κατά καιρούς.
Από την στιγμή που «βγήκε» ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ από τα πράγματα μπήκαν σε ισχύ  δύο βασικά σχέδια:
·         Το ένα προέβλεπε την  ταχύτατη απαξίωση της ΕΛΛΑΔΑΣ και του Ελληνικού Λαού,  μιας χώρας και ενός Λαού,  που ενώ ήταν πολύ μικρή κατάφερε και τέλεσε τους καλύτερους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στην ιστορία τους. ·         Το δεύτερο προέβλεπε την αποδόμηση  της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας, «χτυπώντας» στην καρδιά της, που είναι το Αγιον Όρος μέσω του Ηγουμένου Εφραίμ.
Αυτά για την ιστορία και για να καταλάβουμε ποιοί και πως ελέγχουν την όμορφη Ελλαδίτσα μας …!!!
thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου