Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση για την Wikipedia στο Γκάζι


Η ΕΕΛ/ΛΑΚ (Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα), σε συνεργασία με την “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της δράσης mywikipedia.gr διοργανώνει εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση: “H Wikipedia στα ελληνικά, από το beta στο ωμέγα” στο Γκάζι, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 πμ.

Η εκδήλωση αποτελεί ένα βήμα ανοιχτού διαλόγου που επικεντρώνεται σε
3 θεματικές ενότητες, όπως αυτές προέκυψαν από τα σχόλια του κοινού κατά τη διάρκεια της καμπάνιας μας (go.mywikipedia.gr, facebook.com/mywikipediagr, twitter.com/#!/mywikipedia):
• Αξιοπιστία και Χρησιμότητα της Wikipedia
• Ανοικτό Περιεχόμενο - Ανοικτή Γνώση - Ανοικτή Κοινωνία
• Ανάπτυξη, Παιδεία, Πολιτισμός και Wikipedia
Έχουν προγραμματιστεί συζητήσεις για ανάπτυξη δράσεων :
• στην Ακαδημαϊκή κοινότητα
• στην Εκπαιδευτική κοινότητα
• στους Δήμους και την Περιφέρεια
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και ένα Εργαστήριο Εξοικείωσης με την Wikipedia, στο οποίο θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της συγγραφής και διόρθωσης άρθρων στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια. Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα υποστηρίξει ενεργά το άνοιγμα του διαλόγου σε μεγαλύτερα ακροατήρια και θα συνεισφέρει έμπρακτα στη διάδοση και στη βελτίωση της Βικιπαίδειας.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, αναλυτικό πρόγραμμα και οδηγίες πρόσβασης θα ανακοινωθούν στο go.mywikipedia.gr. Δηλώσεις συμμετοχής στη σχετική φόρμα. 
Πηγή: bloggers-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου