Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι πιο κακοντυμένες στις Χρυσές Σφαίρες


Οι πιο κακοντυμένες στις Χρυσές ΣφαίρεςΣτον απόηχο της λαμπερής βραδιάς απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» πολλές ήταν οι παρουσίες που άφησαν το στίγμα τους ως οι πιο κακοντυμένες. Και μακράν, οι πιο άκομψες και κακόγουστες τουαλέτες που παρουσιάστηκαν πάνω στο κόκκινο χαλί ήταν από τα θηλυκά της οικογένειαςOsbourne.

Πρώτη και καλύτερη η Kelly Osbourne η οποία εμφανίστηκε με... γκρι μαλλί και μία διαστημικού τύπου μακριά τουαλέτα του Zac Posen που πραγματικά... σόκαρε. Το ίδιο... σοκαριστική ήταν και η εμφάνιση της μητέρας της με την φλοράλ τουαλέτα της που ζάλιζε. Μητέρα και κόρη όμως, ήταν μόνο η αρχή. Γιατί ακολούθησαν το καυτό μοντέλο Erin Wasson η οποία όμως φορούσε μία μαύρη see-through τουαλέτα που αποκάλυπτε τα πάντα, η Λαίδη Victoria Hervey που φορούσε μία χρυσή τουαλέτα η οποία όμως δεν της πήγαινε καθόλου ενώ η τουαλέτα της Sarah Michelle Gellar αν και εντυπωσιακή, ζάλιζε με τα έντονα ντεσέν της.
Όμως και η επιλογή της Emily Watson συζητήθηκε έντονα καθώς ήταν πολύ συντηρητική και καθόλου ενδιαφέρουσα. Τέλος, η αγαπημένη και σέξι Cameron Diaz απέτυχε παταγωδώς να εντυπωσιάσει με την μπλε τουαλέτα της η οποία είχε τελειώματα από μαύρη δαντέλα. Το φόρεμα, εκτός του ότι δεν ήταν εντυπωσιακό, άφηνε ακάλυπτα και τα χέρια και τα πόδια της τα οποία είναι πολύ γυμνασμένα και δυστυχώς δεν την κολάκευαν.
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου