Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σατανική σύμπτωση ή θεία δίκη;…Μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία απιστίας!



Η 42χρονη Martina Lisca από την Τσεχία έχει μόλις πάρει στα χέρια της τα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του συζύγου της. Πέντε φωτογραφίες τραβηγμένες από έναν έμπειρο ντετεκτιβ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Και το ακόμη χειρότερο; Η ερωμένη του συζύγου βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! Η απατημένη γυναίκα ένιωσε το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια της. Η ψυχική της υγεία ήταν εδώ και χρόνια κλονισμένη, και η εικόνα της εγκυμονούσας γοητευτικής κοπέλας στην αγκαλιά του επί 20 χρόνια “άντρα της ζωής της”, ήταν κάτι που δεν μπορούσε ν’αντέξει.

Χωρίς καμμία λογική σκέψη, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός που βρισκόταν στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικιας της οδού Nerudova στο κέντρο της Πράγας. Πλησίασε αποφασισμένη τα κάγκελα, έσκυψε μπροστά και βούτηξε στο κενό.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά το σώμα της έπεφτε με ορμή στο πεζοδρόμιο, αλλά η πρόσκρουση δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο θα περιμένε κανείς. Το σώμα της γυναίκας κατά την πτώση του είχε πέσει πάνω σε έναν άτυχο άνδρα που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας!
Το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε από τους έντρομους περαστικούς, μετέφερε την Martina Lisca στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις στην σπονδυλική της στήλη αλλα έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της. Αντιθέτως ο άνδρας πέθανε ακαριαία.

Το όνομα του: Vaclav Lisca. Οχι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Ο νεκρός, ήταν ο άνδρας της Martina!
Η 42χρονη γυναίκα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας την προδοσία του, πέφτοντας από το μπαλκόνι καταπλάκωσε τον ίδιο της τον σύζυγο που εκείνη ακριβώς την στιγμή περπατούσε προς την είσοδο του σπιτιού τους! Η ίδια επέζησε αλλά εκείνος πλήρωσε με την ζωή του την εξωσυζυγική σχέση του. Τραγική σύμπτωση ή “θεία δίκη”;



tromaktiko