Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Θάνου - Παρθένης: Πώς γνωρίστηκαν


Συναντήθηκαν πριν από ένα χρόνο και είναι ζευγάρι για μερικούς μήνες. Αυτό δεν έκανε τόση εντύπωση. Η αναγγελία του γάμου, όμως, της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη έκανε τη σχέση τους talk of the town.
Η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Η αναγγελία, όμως, του γάμου τους στην εφημερίδα Εστία δεν μπορούσε να την κρατήσει άλλο μυστική. Με αυτή την αφορμή όλοι άρχισαν να συζητούν για το ζευγάρι.
Γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στην "έδρα" της αθλήτριας Κατερίνας Θάνου, όταν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παρθένης άρχισε προπονήσεις με σκοπό να τρέξει στον μαραθώνιο της Αθήνας. Πολλές φορές οι δυο τους έτρεχαν μαζί. Κάπως έτσι άρχισαν όλα.
Η σχέση τους μετρά λίγο παραπάνω από τέσσερις μήνες και παρά τα όσα λέγονται η απόφασή τους να παντρευτούν δεν σχετίζεται με την έλευση του πελαργού. Αυτές τις μέρες το ζευγάρι ψάχνει σπίτι στην Γλυφάδα, ενώ αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα είναι αν η Πηγή Δεβετζή, θα είναι η κουμπάρα.
Πηγή: DownTown
Cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου