Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τι προσέχουν περισσότερο οι άντρες σε μία γυναίκα όταν ενδιαφέρονται για σχέση;


Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που κοιτάς σε έναν άντρα; Τα χέρια του; Τα παπούτσια του; Τα μάτια του; Εκείνος, τι προσέχει άραγε;

Είναι γνωστό πως τα αντρικά μάτια κοιτάνε σε συγκεκριμένα σημεία όταν εντοπίσουν μια γυναίκα. Τα πόδια, έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στις γάμπες, το στήθος - αυτονόητο, τους γλουτούς - αυτονόητο επίσης. Αυτά κοιτούν γενικώς. Όταν βγαίνουν με τους φίλους, όταν πίνουν το ποτό τους, όταν σκανάρουν το πλήθος, όταν σχολιάζουν...

Κάπου εδώ, όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι οι άντρες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο πρόσωπο και κυρίως όταν πρόκειται για κάποια που τους ενδιαφέρει λίγο περισσότερο. Αυτό είναι που θα τους κεντρίσει την προσοχή και αυτό είναι που θα τους ενεργοποιήσει το μυαλό...

 Τα αυτονόητα!

Κάποτε ένας φίλος μου είχε πει “να φοβάσαι εκείνα που οι άντρες δεν λένε και όχι εκείνα που λένε”. Η συζήτησή μας είχε να κάνει με τον τρόπο που σχολιάζουν τις γυναίκες. Εκείνος υποστήριζε πως τα επιφωνήματα για ένα πλούσιο ντεκολτέ ή για ένα υπερβολικό μίνι είναι “χαβαλές”. Στην πραγματικότητα, αυτό που θα τους ενθουσιάσει είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό που θα τους κάνει να ασχοληθούν δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Είναι όμως αυτό που δεν θα σχολιάσουν. Και κυρίως δεν θα βγάλουν επιφωνήματα.

Και τι είναι αυτό παρακαλώ;
Οι άντρες, σε μια γυναίκα που τους ενδιαφέρει, αυτά που θα παρατηρήσουν αμέσως είναι πράγματα που δεν είναι και τόσο αυτονόητα....

Smile...
Το χαμόγελο είναι κάτι που θα τσεκάρουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα σε δούνε. Είναι γλυκό, είναι δυναμικό, είναι ναζιάρικο, είναι συγκρατημένο... Αυτό θα τους στείλει και τα πρώτα μηνύματα για σένα. Τι σόι κορίτσι είσαι;
Πάντως να ξέρεις τους αρέσουν τα χαμογελαστά κορίτσια.

Τα μαλλιά...
Όχι, όχι... δεν θα τσεκάρει αν είναι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Είπαμε, οι αντρικές επιθυμίες είναι απλές. Αυτό που τους αρέσει πολύ είναι τα λεία, καλοχτενισμένα, απαλά μαλλιά. Αυτά που θέλεις να χαϊδέψεις.
Και μάλιστα δίνουν μεγάλη σημασία και στο αν μυρίζουν όμορφα. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που παρατηρούν και τους αρέσουν. Τα μοσχοβολιστά μαλλάκια σου δίνουν έξτρα μπόνους!

Μακιγιάζ...
Το μήνυμα είναι σαφές και θα το πάρεις σε όποια αντρική παρέα και να καθίσεις. Δεν τους αρέσει καθόλου το έντονο μακιγιάζ. Οι πολλές στρώσεις make up και πούδρας είναι απωθητικές. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που τσεκάρουν σε μια γυναίκα.
Προτιμούν το φυσικό μακιγιάζ, εκείνο που αναδεικνύει όμορφα τα χαρακτηριστικά σου. Αγαπούν τα έντονα κραγιόν, τις όμορφες βλεφαρίδες, εκείνο όμως που λειτουργεί αρνητικά στους “σκοπούς” σου είναι η πολύ πούδρα.
Οι σημερινοί άντρες είναι εξοικειωμένοι πια με τις γυναικείες συνήθειες. Ξέρουν πως όταν μια γυναίκα είναι “παστωμένη” με make up κάτι θέλει να κρύψει. Τους κινεί τις υποψίες.

Ντεκολτέ...
Εντάξει, αν περάσει μπροστά τους ένα πλούσιο στήθος θα το σχολιάσουν. Τους αρέσει. Δεδομένο. Και φυσικά είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε σε μία γυναίκα. Όμως, το αν έχεις μικρό ή μεγάλο στήθος δεν είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανασταλτικά. Αν του αρέσεις, το μέγεθος δεν έχει καμία σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το στήθος σου. Με λίγα λόγια, θα τσεκάρει αμέσως το ντεκολτέ σου. Πόσα κουμπιά έχεις ξεκουμπώσει, πόσο βαθύ είναι το ντεκολτέ, πώς πλασάρεις τον εαυτό σου. Αυτό να είσαι σίγουρη ότι θα το τσεκάρει.

Το μανικιούρ...
Κι όμως δίνουν μεγάλη σημασία στα χέρια. Τους αρέσουν τα περιποιημένα άκρα. Τους απωθούν τα φαγωμένα, ταλαιπωρημένα νύχια. Και κακά τα ψέματα είναι ο καθρέφτης της αυτοεκτίμησής σου.
Αν φοράς πέδιλα, αν είναι καλοκαίρι ή αν η σχέση προχωρήσει και φτάσει μέχρι το κρεβάτι... να είσαι σίγουρη πως θα δώσει μεγάλη σημασία και στα δάχτυλα των ποδιών σου.
Οι άντρες κοιτάνε πράγματα που νομίζεις ότι δεν δίνουν σημασία. Δίνουν όμως.

Το δέρμα σου...
Κι όμως, είναι από τα πράγματα που σχολιάζουν μεταξύ τους. Η λεία, μεταξένια, γλυκά αρωματισμένη επιδερμίδα κερδίζει πάντα πολλούς βαθμούς γιατί τους ιντριγκάρει την αφή τους.
Έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά αρώματα: βανίλια, καραμέλα, φράουλα και όλες αυτές τις αμιγώς κοριτσίστικες μυρωδιές.

Την τσάντα σου...
Μπορεί να το σχολιάσει, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι ότι είναι από τα πράγματα που θα προσέξει αμέσως. Όχι αν είναι trendy, ούτε το λογότυπό της. Το μέγεθός της θα τσεκάρει... Μήπως κι εσύ κουβαλάς μια από εκείνες τις τεράστιες που κρύβουν μέσα τους τα πάντα: ατζέντα, νεσεσέρ, κινητό, ζακετούλα, ένα μπουκάλι νερό, κάτι ξεχασμένους λογαριασμούς, ένα βιβλίο για το μετρό, γυαλιά ηλίου κλπ. Δεν τους αρέσουν οι πολύ μεγάλες τσάντες! Είναι κάτι που δεν κατανοούν. Δικαίως, αν αναλογιστείς ότι εκείνοι βάζουν δυο πράγματα στις τσέπες τους και βγαίνουν.

Αυτά... για αρχή! Γιατί μπορεί να σου δίνουν την εντύπωση ότι κοιτάνε τα αυτονόητα, το παιχνίδι όμως θα κριθεί στα παραπάνω. Γιατί άλλο αυτό που σχολιάζουν με τους φίλους τους κι άλλο αυτό που τους κινητοποιεί να ασχοληθούν με μια γυναίκα παραπάνω!



lovepoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου