Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Μυστικά για υπέροχα μαλλιά από τις stars του Hollywood


Τα διάσημα κορίτσια μπορεί να περνάνε ώρες ατελείωτες μπροστά στον καθρέφτη τους επιλέγοντας το κατάλληλο ρούχο ή μακιγιάζ για κάθε τους εμφάνιση, ένα όμως είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό σε όλες τις εμφανίσεις: ότι τα μαλλάκια τους είναι απίστευτα! Διάβασε παρακάτω τα πιο διάσημα μυστικά μαλλιών και κάν'το όπως οι σταρ!

Τζένιφερ Λόπεζ: το μυστικό της είναι η μπύρα! Όχι δεν την πίνει κάθε μέρα γιατί αλλιώς η κοιλίτσα της θα ήταν υπερδιπλάσια, αλλά λούζει με την μπύρα τα μαλλάκια της ή έχει τη μπύρα σαν συστατικό στη μάσκα μαλλιών της. Μην προτιμήσεις την σκουρόχρωμη μπύρα που έχει πιο έντονη μυρωδιά αλλά μια απλή ξανθιά μπύρα που θα κάνει τη δουλειά της και θα κάνει το μαλλάκι σου λαμπερό σαν της Jlo! Και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς λέει ναι στην πύρα αλλά την αναμειγνύει με μέλι (σε ίσα μέρη) και απλώνει το μείγμα στα μαλλάκια της για μισή περίπου ωρίτσα.
Η μπύρα είναι το μυστικό της Jlo για σούπερ μαλλάκια!
Η μπύρα είναι το μυστικό της Jlo για σούπερ μαλλάκια!
Μέλανι Γκρίφιθ: το αμυγδαλέλαιο είναι το μυστικό για να αποκτήσεις λαμπερά μαλλάκια χωρίς ψαλίδα που χαίρουν άκρας υγείας! Άπλωσε το αμυγδαλέλαιο στις άκρες των μαλλιών σου και θα δεις ότι θα μαλακώσουν όσο ποτέ με τις ευλογίες της Μέλανι!
Αντζελίνα Τζολί: πάνω από όλα το μυστικό της Αντζελίνα είναι ότι δεν χτενίζεται αλλά εκτός αυτού ποντάρει στο μαύρο τσάι για να θρέψει την τρίχα της!
Λιβ Τάιλερ: το μυστικό μαλλιών της Λιβ που διαθέτει αξιοζήλευτα μαλλάκια δεν κοστίζει τίποτα! Η προσωπική hair stylist της σταρ αποκαλύπτει ότι το τρικ που κάνει είναι να περνάει ένα παγάκι σε όλο το μήκος των μαλλιών της, κατά μήκος της τρίχας από την ρίζα μέχρι την άκρη και έτσι λόγω της θερμοκρασίας τα μαλλάκια δείχνουν ακόμη πιο υγιή και λαμπερά!
Πώς νομίζιες ότι έχει τόσο σούπερ μαλλάκι η Λιβ; Απλά το ρίχνει στον πάγο!
Πώς νομίζιες ότι έχει τόσο σούπερ μαλλάκι η Λιβ; Απλά το ρίχνει στον πάγο!
Κέιτι Χολμς: αυτό θα πει με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις! Η Κέιτι Χολμς ακολουθεί πιστά τη συμβουλή της Βικτώρια Μπέκαμ καιλούζει τα μαλλάκια τη μόνο με evian!
Ριάνα: η Ριάνα πάντα επιδή ξέρει καλά πόσο κακό είναι για την τρίχα το στάιλινγκ, φροντίζει να βρέχει με λίγο νεράκι τα μαλλιά της με λίγο νεράκι και μετά πιάνει το πιστολάκι ανά χείρας. Εσύ δεν έχεις παρά να τα βρέξεις λίγο χρησιμοποιώντας ακόμη και το μικρό ποτιστήρι για τα φυτά και μετά να αρχίσει να φορμάρεις για να αποκτήσεις μαλλάκι σαν της Ριάνα!
Κριστίν Ντέιβις: σίγουρα έχει αξιοζήλευτα μαλλάκια αλλά πώς το καταφέρνει; Το μυστικό της είναι ότι αντί για κοντίσιονερ χρησιμοποιεί μια μικρή ποσότητα από φοινικέλαιο που κάνει τα μαλλιά της να λάμπουν και να είναι υγιή όλη μέρα!
Είσαι κοκκινομάλλα και δεν ξέρει πώς να διατηρήσεις το χρωματάκι σου; Κάντο όπως η Νικόλ Κίντμαν που ξεπλένει τα κόκκινα μαλλάκια της με χυμό κράνμπερι.
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ Αντζελίνα για τα καλά σου λόγια και που έγινες μέλος στο μπλογκ μου. Επισκέφτηκα το δικό σου και είναι πραγματικά πολύ καλό. 'Εχεις μεγάλη ποικιλία θεμάτων! Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι στο θέμα για τις αστείες διαφημίσεις το βιντεάκι δεν ανοίγει. Στο έχει βγάλει το You tube...To θέμα της διαφήμισης με ενδιαφέρει αρκετά καθότι έχω παίξει σε αρκετές στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια!

    Όσον αφορά το θέμα με τις αστείες διαφημίσεις,επειδή το έχω βάλει πριν από πολύ καιρό μάλλον τα βίντεο έχουν αφαιρεθεί από το Youtube (ίσως επειδή ο χρήστης που τα ανέβασε δεν είχε πνευματικά δικαιώματα). :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή