Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Συμβουλές για Άψογη Γραμμή Eyeliner

Το eyeliner είναι το απόλυτο εργαλείο μακιγιάζ ωστόσο η εφαρμογή του θεωρείται από τις πιο δύσκολες αποστολές ενώ σπάνια επιτυγχάνεται το τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και από τις πλέον έμπειρες του είδους.

Για να κάνουμε πιο εύκολη την εφαρμογή του eyeliner σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές:Αν θέλετε να δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια σας απλώστε το eyeliner αφήνοντας μερικά εκατοστά κενό από την εσωτερική γωνία του ματιού και απλώστε μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Έτσι, τα μικρά μάτια τονίζονται χωρίς όμως να "κλειδώνεται" το σχήμα τους. 

Για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, διαγράψτε μια παχιά γραμμή, εξίσου παχιά σε όλο το μήκος των βλεφάρων, απλώστε μάσκαρα για όγκο στις άνω βλεφαρίδες και ολοκληρώστε το μακιγιάζ με glossy κραγιόν από διαφανείς έως ροζ αποχρώσεις. 

Για μεγαλύτερες κυρίες, 
η συμβουλή είναι να προεκτείνετε τη γραμμή του eyeliner 2-3 εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού. Το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι λιτό και αφαιρετικό ώστε να μην τονίζονται τα σημάδια του χρόνου.

Για πιο ακριβές αποτέλεσμα, όταν βάζετε eyeliner κρατήστε τα μάτια ανοιχτά, αλλιώς η γραμμή δεν θα είναι ευθεία. 

Αν είστε εντελώς αρχάρια για να φτιάξετε μια τέλεια γραμμή, δημιουργήστε τρεις τελίτσες στη βάση των βλεφαρίδων: στην εξωτερική γωνία, στο μέσο του κινητού βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία. Έπειτα ενώστε τις τελίτσες με ένα μαλακό μολύβι ή με το eyeliner και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. [via]

1 σχόλιο:

  1. Λατρεύω το eyeliner!!!
    Το χρησιμοποιώ καθημερινά!!!
    Φιλιά, Olgianna!!
    http://estade-moda.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή