Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:Το 83% των γυναικών καταλήγουν στο κρεβάτι με κάποιον που γνώρισαν από το internet! (66% για τους άντρες) {έρευνα από κοινωνικό δίκτυο}

To ότι τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως είναι το Facebook και το Twitter είναι … τόπος φλέρτ το γνωρίζαμε.Ότι είναι τόπος απιστίας το υποπτευόμασταν, αλλά πλέον είμαστε σίγουροι… 
Οι ερευνητές ζήτησαν από πάνω από 5.000 χρήστες μιας ιστοσελίδας διαδικτυακών συνοικεσίων να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη διαδικτυακή απιστία.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω από τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων ομολόγησαν ότι είχαν απιστήσει διαδικτυακά, ενώ πάνω από τα τρία τέταρτα ότι είχαν απιστήσει στην πραγματική ζωή.
Επίσης, πάνω από το 66% είπαν ότι κατέληξαν στο κρεβάτι με κάποιον που γνώρισαν στο ίντερνετ, ποσοστό που ανέβηκε στο 83% στην περίπτωση των γυναικών!
Οι ψυχολόγοι από την πλευρά τους θεωρούν πως η διαδικτυακή απιστία είναι απόλυτα φυσιολογική. Άλλωστε το facebook και όλα τα sites κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι παρά μια μικρογραφία του αληθινού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου