Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΟΤΟ GP: Θρήνος! Νεκρός ο Marco Simoncelli... (Video από το δυστύχημα)


Τραγική κατάληξη για τον Μάρκο Σιμοντσέλι είχε το moto gp της Μαλαισίας, καθώς ο Ιταλός έχασε τη ζωή του μετά από τραγικό ατύχημα που βύθισε στη θλίψη άπαντες που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό κι όχι μόνον...
Ο Ιταλός όπως φαίνεται και στο video έχασε τον έλεγχο και μαζί τη ζωή του, στην ενδέκατη στροφή της πίστας. Το moto gp της Μαλαισίας σταμάτησε στον πρώτο γύρο του, καθώς στο ατύχημα ο Μάρκο Σιμοντσέλι παρέσυρε τους Κόλιν Έντουαρντς και Βαλεντίνο Ρόσι, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ειδικά ο πρώτος που βρισκόταν μπροστά από το "γιατρό".



Η κόκκινη σημαία βγήκε όταν οι τρεις τους βρέθηκαν σε ατύχημα, καθώς φάνηκε ο Σιμιοντσέλι να χάνει τον έλεγχο και οι δύο που έρχονταν πίσω του να τον πατάνε. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για σοβαρό ατύχημα, καθώς οι Σιμοντσέλι και Έντουραντς χρειάστηκε να μεταφερθούν για ιατρική βοήθεια. Ο Ρόσι ήταν ο μόνος που έδειχνε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα, παρ' όλα αυτά, η αγωνία εκτινάχτηκε στα ύψη από την πρώτη στιγμή, αφού ο Σιμοντσέλι φάνηκε να χάνει ακαριαία τις αισθήσεις του.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του 24χρονου που έσπειρε θλίψη σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Ο SuperSic βρίσκεται πλέον στον παράδεισο όλων όσων έχασαν τη ζωή τους κυνηγώντας το όνειρο του άπιαστου που βρίσκει εφαρμογή σε κάθε αναβάτη ή οδηγό ταχύτητας.



R.I.P




[via]

2 σχόλια: