Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

To Σοκαριστικό Νέο Video Clip Της Rihanna (Video)Σκηνοθετεί η ελληνικής καταγωγής Melina Matsoukas, πρωταγωνιστεί ο καινούργιος σύντροφος της star, Dudley O’Shaughnessy και έχει γυριστεί σε περιοχές της Αγγλικής και της Ιρλανδικής υπαίθρου.
Οι εντυπωσιακές εικόνες που σκηνοθετεί η Melina Matsoukas δείχνουν την άνοδο και την πτώση του έρωτα ενός ζευγαριού που βασίζεται στην κοινή χρήση ναρκωτικών.
H Rihanna είχε δηλώσει πως σκοπός του video είναι να μιμηθεί το αίσθημα που δημιουργούν τα ναρκωτικά. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας και της Ιρλανδίας και η τραγουδίστρια ακροβατεί στυλιστικά ανάμεσα στο punk και το r’n'b ενώ ξεχωρίζει το τζιν φόρεμα του Alexander Wang.
To clip του τραγουδιού είναι μια μοντέρνα, σέξι εκδοχή του Trainspotting μεταφρασμένο μέσα από τη χολιγουντιανή οπτική της Matsoukas. Ο συμπρωταγωνιστής της Rihanna, είναι ο τωρινός σύντροφός της, μοντέλο και μποξέρ, Dudley O’Shaughnessy.
Για την ακρίβεια, μετά τα γυρίσματα του video clip ξεκίνησε το φλερτ αφότου η τραγουδίστρια είχε απαιτήσει προσωπικά την συμμετοχή του. Οι ιδιαίτερα σέξι σκηνές που περιλαμβάνουν προκαταρκτικά, ερωτικό παιχνίδι και home made tattoo υποδηλώνουν τη σχέση τους. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητα του Dudley με τον πρώην σύντροφο της Rihanna, Chris Brown.
Το video περιγράφει μια σχέση που αρχικά είναι δυνατή και αγνή. Καθώς όμως εξελίσσεται με το χρόνο μετατρέπεται σε μια αγάπη καταστροφική, τρομακτική και αναποτελεσματική. Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter της μας λέει ότι είναι το πιο «βαθύ» και ειλικρινές clip που έχει γυρίσει μέχρι σήμερα.

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου