Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αστυφύλακας... τσιλιαδόρος σε συμμορία ληστών!!

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 35, 35, 43 και 37 χρονών, με την κατηγορία της ληστείας πολιτών στο δρόμο. Ένας από τους συλληφθέντες, ο οποίος συμμετείχε ως τσιλιαδόρος, είναι Αστυφύλακας (ο 37χρονος) που υπηρετεί στη Γ.Α.Δ.Α.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν συγκροτήσει σπείρα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.



Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι:

Στις 11 Οκτωβρίου, στην Εκάλη, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα ακινητοποίησαν 75χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -20.000- ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπεζών.

Στις 14 Οκτωβρίου, στο Μοσχάτο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 66χρονο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν. 

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους βρέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 7.895 ευρώ.

Ένα περίστροφο.

Συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν, καθώς τα μπουφάν και τα κράνη που φορούσαν στη ληστεία της Εκάλης. 

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 


[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου