Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στην αγαπημένη σου


Όταν δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στην αγαπημένη σουΜία από τις ποιο δύσκολες «δουλειές» στον κόσμο είναι να βρειτε δώρο για την αγαπημένη σας. Είτε μπορεί να έχετε πολύ δουλειά, είτε να βαριέστε, είτε ακόμα να μην μπορείτε με τίποτα να μαντέψετε τί μπορεί να θέλει. Τότε το Gift Side Story έχει για εσάς τη λύση καθώς αγοράζει το δώρο που η αγαπημένη σας επιθυμεί!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα της κοπέλας σας και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας σας προτείνουν τα δώρα που υποθέτουν ότι θα άρεσαν στην κοπέλα σας.
Οι υπεύθυνοι του Gift Side Story ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν οι γυναίκες κι ότι μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Αρκεί μέσω της βοήθειας των δικών τους ανθρώπων να τις γνωρίσουν καλύτερα. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κοπέλας όπως την ημερομηνία γεννήσεως της, περιγράφετε το στυλ της μαρκάροντας την κατάλληλη φωτογραφία και απαντάτε σε ερωτήσεις όπως ποιο είναι το αγαπημένο της αντικείμενο. Τα υπόλοιπα απλώς λύνονται και το δώρο είναι έτοιμο. Τώρα αν και με αυτό δεν μείνει ικανοποιημένη, η κατσάδα πάει σε εσάς και όχι στο site!

ΠΗΓΗ: www.huffingtonpost.com

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου