Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο άντρας με τα περισσότερα piercing στον κόσμο!

Ο Rolf Buchholz από το Dortmund της Γερμανίας διαθέτει συνολικά 453 piercing σε όλο του το σώμα, και έχει πρόσφατα αναγνωριστεί από το Guinness ως τον άντρα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο.

Ο 52χρονος μηχανικός πληροφορικής ανακάλυψε τον κόσμο του piercing πριν από 11 χρόνια, και του άρεσε τόσο πολύ που από τότε...

έκανε 453 τρυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Κοιτάζοντας τον, θα νομίζατε ίσως ότι τα περισσότερα από αυτά είναι στο κεφάλι και το πρόσωπό του, αλλά θα κάνατε λάθος. Ο Rolf διαθέτει 94 τρυπήματα μέσα και γύρω από τα χείλη του, 25 στα φρύδια, 8 στη μύτη του, και τον τρομακτικό αριθμό των 278 (!) piercing στη περιοχή των γεννητικών οργάνων του.  Δεν θα θέλατε να το δείτε ίσως για να το πιστέψετε, αλλά ένα καλό ερώτημα είναι πως κατάφερε να χωρέσει τόσα πολλά σε έναν τόσο μικρό σημείο.. Εκτός από το πάθος του για τα piercing, ο Bucholz έχει επίσης ένα πάθος με τα τατουάζ και έχει καλύψει με διάφορα από αυτά όλο του τον κορμό και τα άκρα του.

Αν και έχει τα περισσότερα τρυπήματα από κάθε άλλο άντρα στον κόσμο, ο Rolf Bucholz έχει πολύ δρόμο να διανύσει, αν θέλει να γίνει ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, αφού την θέση την κατέχει η Elaine Davidson, η γυναίκα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο, η οποία έχει σχεδόν 7.000 (!) σε ολόκληρο το σώμα της. Ο Rolf, μαζί με αρκετούς άλλους κατόχους ρεκόρ, φιλοξενείται στην τελευταία έκδοση του Βιβλίου Γκίνες, το οποίο είναι διαθέσιμο προς πώληση.

3 σχόλια:

  1. Hey would you mind stating which blog platform you're working with? I'm going
    to start my own blog in the near future but I'm having a difficult time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something
    completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to
    ask!
    Also see my page - world soccer transfer news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I like the helpful information you provide to your articles.

    I will bookmark your weblog and check once more here
    regularly. I am relatively certain I'll be informed many new stuff proper here! Best of luck for the following!
    My web blog latest football transfer rumours and gossip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hi would you mind letting me know which webhost you're working with? I've
    loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you recommend a good hosting provider at a honest price?
    Cheers, I appreciate it!
    My homepage :: transfer rumours for liverpool

    ΑπάντησηΔιαγραφή