Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Φοιτητές δημιούργησαν παριζάκι από ...θαλασσινά!


Μία ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο δημιούργησαν μία νέα γαστριμαργική πρόταση, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων στα τρόφιμα (Εcotrophelia 2011): παριζάκι με βάση τα... θαλασσινά!


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών ΒιομηχανιώνΤροφίμων, Ευάγγελος Καλούσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε πως η βιομηχανία τροφίμων έχει υποστεί το μικρότερο πλήγμα σε σχέση με άλλους κλάδους, την ίδια στιγμή που  οι πωλήσεις τροφίμων για τον κλάδο της εστίασης έχουν πτώση. Η βιομηχανία τροφίμων είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κλάδος σε τζίρο ακριβώς μετά τη ναυτιλία και τον τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου