Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια είναι η πιο ενοχλητική star της χρονιάς;


Ερωτηματικό
Kardashian. Sheen. Snooki. Pippa. Τα ονόματά τους (και πολλών άλλων) φιγουράρουν κατά κόρον στα ξένα μέσα καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάνοντας πολλές φορές πρωτοσέλιδα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ποια, όμως, βγήκε η πιο ενοχλητική διασημότητα για το 2011;

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το περιοδικό Parade, σε συνεργασία με τη Yahoo, στην οποία ψήφισαν περίπου 60.000 Αμερικανοί, η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο ενοχλητικές διασημότητες για το 2011.
Kim Kardashian
Οπουδήποτε κοιτάξεις, φαίνεται πως υπάρχει μια Kardashian. Πιο συγκεκριμένα, η Kim απασχόλησε πολύ τα μέσα με τον παραμυθένιο γάμο της, το ταξίδι του μέλιτος και το reality show της.
Φαίνεται πως όλη αυτή η υπερ-έκθεση τελικά δεν την ωφέλησε, αφού πήρε το 29% των ψήφων.
Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Charlie Sheen με 27% των ψήφων, τον οποίο αν θυμάστε τον απέλυσαν από το show ‘Two and a half Men’, όπου πρωταγωνιστούσε, εξαιτίας των προσβλητικών του σχολίων για το δημιουργό της σειράς. Τον άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό της αμερικανικής τηλεόρασης αντικατέστησε ο σύζυγος της Demi Moore, Ashton Kutcher.
Η reality τηλεπερσόνα Snooki βρίσκεται σταθερά στη λίστα, στην τρίτη θέση με 21%, ενώ ακολουθούν η Lindsay Lohan με 16% και ο Donald Trump με 5%.

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου