Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

4 τρόποι για να κρύψεις τη ρίζα των μαλλιών σου!

Έχεις αρκετά λευκά μαλλιά αλλά δεν θέλεις να πηγαίνεις κάθε δύο εβδομάδες στο κομμωτήριο γιατί κοστίζει; Υπάρχουν μερικά έξυπνα τρικς για να καθυστερήσεις την επίσκεψη που θα κάνουν οικονομία στην τσέπη σου αλλά και θα σε σώσουν από μία όχι και τόσο κολακευτική εμφάνιση. Η λύση μπορεί να μην είναι μόνιμη όσο μία βαφή στη ρίζα, είναι όμως εύκολη!

  1. Αν συνηθίζεις να κάνεις χωρίστρα από μία συγκεκριμένη πλευρά, τότε τα μαλλιά σου έχουν πάρει τη συγκεκριμένη φορά με αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να έχουν χάσει τον όγκο τους και τα λευκά να ξεχωρίζουν σαν ... τη μύγα μες το γάλα. Άλλαξε χωρίστρα. Δοκίμασε να αλλάξεις πλευρά και θα δεις αμέσως πόσο λιγότερο θα φαίνεται η διαφορά.
  2. Λούσε τα μαλλιά σου και φούσκωσέ τα με το πιστολάκι. Ο όγκος που θα δώσει στα μαλλιά σου ο αέρας θα τραβήξει το βλέμμα από τη ρίζα. Κράτησε  το στυλ με ένα προϊόν φιξαρίσματος για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.
  3. Προτίμησε όταν κάνεις βαφή να κάνεις και κάποιες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Έτσι μετά από 2 εβδομάδες δεν θα φαίνεται τόσο πολύ η ρίζα σου και θα μπορείς να πάρεις παράταση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο τουλάχιστον για άλλη μία.
  4. Χρησιμοποίησε μία ειδική μάσκαρα για μαλλιά που υπάρχει στα καταστήματα καλλυντικών σε διάφορες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικό εάν έχεις σε μισή ώρα ένα ραντεβού και δεν θέλεις να αφήσεις τη ρίζα σου να σε προδώσει!

[via]

1 σχόλιο:

  1. Το ζω κι εγώ και πιστεύω πολλές ακόμη φίλες.Έξυπνα τα τρικ που προτείνεις!Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή