Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Με λένε Βαγγέλη : Η νέα σειρά του Mega (+ Trailer)

"Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τους λέει ρεμάλια... χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε,αναρωτιέστε τι μέλλον μπορεί να έχουν.Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν κι αυτούς.


Ένας απ'αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ.


Οι φίλοι μου με φωνάζουν Βαγγέλη...
Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι Βαγγέλη με φωνάζουν."




Η κωμική σειρά «Με λένε Βαγγέλη», με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, είναι η πρώτη από τις καινούριες παραγωγές του Mega που βγαίνει επίσημα στον «αέρα» τον Νοέμβριο.

Ήδη το κανάλι προβάλλει το τρέιλερ της. Το νέο κωμικό σίριαλ είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο «Μy name is Earl». Ποια είναι η ιστορία της; Όπως μας ενημερώνει το Mega, «o Βαγγέλης (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) ήταν πάντα ο επαρχιώτης τύπος που ζούσε με το «ωχ αδερφέ» και το «δε βαριέσαι» του Έλληνα. Ένας τρόπος ζωής που σε συνδυασμό με την χαλαρή ερμηνεία του τι σημαίνει νόμος, τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στη φυλακή. Αυτά όμως, πριν ανακαλύψει το κάρμα. Από τη στιγμή που το βρήκε, η ζωή του άλλαξε…».

Το καστ συμπληρώνουν ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Κλέλια Ρένεση, η Άννα Ντιμιτρίεβιτς και ο Μιχάλης Afolayan. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου.


megatv.com  ,  yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου