Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αφεντικά για Σκότωμα


Official Trailer:

Σκηνοθεσία: Seth Gordon
Πρωταγωνιστούν: Kevin  Spacey, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis κ.α.



Ο Νικ δουλεύει δώδεκα ώρες την ημέρα και υπομένει τα πάνδεινα από το διεστραμμένο αφεντικό του, τον Χάρκεν  προσμένοντας επιτέλους μία προαγωγή. Αλλα τώρα πια ξέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Στο μεταξύ, ο βοηθός οδοντογιατρού Ντέιλ προσπαθεί να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του απέναντι στις «ερωτικές επιθέσεις» που του εξαπολύει η Δρ. Τζούλια Χάρις. Και ο λογιστής Κερτ μόλις έχει μάθει ότι το νέο και διεφθαρμένο του αφεντικό, ο Πέλιτ, όχι μόνο έχει βαλθεί να καταστρέψει την καριέρα του, αλλά σχεδιάζει και να ρίξει τοξικά απόβλητα σε μία αστική περιοχή. Τι μπορείς να κάνεις όταν το αφεντικό σου είναι ψυχάκιας, λυσσάρα ή βαρεμένος; Η παραίτηση δεν είναι επιλογή. Κάποιος πρέπει να τους βάλει στη θέση τους. Έτσι με τη βοήθεια λίγων ποτών παραπάνω και με κάποιες συμβουλές από έναν πρώην κατάδικο, αμφίβολης αξιοπιστίας, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ βάζουν σε εφαρμογή ένα πολύπλοκο, αλλά φαινομενικά δοκιμασμένο σχέδιο για να απαλλάξουν τον κόσμο από τα αφεντικά τους… μια για πάντα! Αλλά ακόμη και τα πιο σωστά οργανωμένα σχέδια είναι τόσο καλά, όσο και το μυαλό που τα σχεδιάζει.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


«Σχεδόν όλοι μας έχουμε πέσει πάνω σε κάποιο πολύ κακό αφεντικό, κάποια στιγμή στη ζωή μας, κάποιον που μας έχει κάνει τη ζωή μαρτύριο,» λέει ο σκηνοθέτης Σεθ Γκόρντον. «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δελεαστικό να φαντασιώνεσαι το πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, αν έβγαιναν από τη μέση. Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία τριών αντρών που αποφασίζουν να το κάνουν πραγματικότητα.» «Ωστόσο,» προσθέτει, «η κατάσταση δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως θα ήθελαν.»

«Εμείς οι τρεις που παίζουμε τα αφεντικά τους στριμώχνουμε πραγματικά στη γωνία και νομίζω πως το κοινό θα καταλάβει αμέσως το γιατί θέλουν τόσο πολύ να μας σκοτώσουν,» λέει ο Κέβιν Σπέισι αναφερόμενος στους ήρωες που υποδύεται ο ίδιος, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Κόλιν Φάρελ. «Ευτυχώς, πέφτουν έξω σε όλα τους τα σχέδια. Παίρνουν τις χειρότερες αποφάσεις που θα μπορούσαν να πάρουν.»

«Όταν αυτοί οι τύποι αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση με τον πιο ακραίο τρόπο, στην αρχή φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά,» προσθέτει ο παραγωγός Τζέι Στερν, «αλλά τα θαλασσώνουν τόσο άσχημα, που στην πορεία δεν είναι απλά μία ταινία που αφηγείται την ιστορία τριών υπαλλήλων που θέλουν να ξεφορτωθούν τα αφεντικά τους. Είναι περισσότερο μία οργιώδης και ξεκαρδιστική περιπέτεια στην οποία μπλέκονται και η οποία τους ξεπερνά.»











via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου