Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η τελευταία συναυλία των Scorpions στην Αθήνα

SCORPIONS - Get your Sting and Blackout: Η Τελευταία περιοδεία των θρυλικών Σκορπιών έρχεται στην Αθήνα τηνΤετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010στοΣτάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Support group των Scorpions θα είναι οιFIREWIND.

Η "Get your Sting and Blackout" παγκόσμια περιοδεία είναι
η τελευταία ευκαιρίαγια όλους τους οπαδούς να δουν τους θρυλικούς "Σκορπιούς" live.

Ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου. Η περιοδεία ξεκίνησε στις 7 Μαΐου από τη Γερμανία και ακολουθούν συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους. Την ολοκλήρωση της περιοδείας θα διαδεχθεί το 2011 η κυκλοφορία DVD με στιγμιότυπα από αυτήν. Τον Οκτώβριο του 2010 έρχεται η σειρά της Αθήνας για να ζήσειτο τελευταίο live του θρυλικού συγκροτήματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.H προπώληση ξεκίνησε ήδη!

"Μετά 40 χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του ροκ εν ρολ, αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Είναι καλό να βάζεις τέλος όταν είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει δέκα χρόνια πριν", τόνισε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος,Klaus Meine, στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης Τύπου στις αρχές του χρόνου.

Αποκάλυψε δε, ότι η ιδέα της διάλυσης των Scorpions προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τους άλμπουμ 'Sting in the tail'.

"Τότε αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μία τόσο δυναμική δουλειά. Η απόφαση πάρθηκε από όλους μαζί, δεν υπήρξαν ούτε τσακωμοί, ούτε διαφωνίες.Έχουμε πολύ ενέργεια και θέλουμε να τη διατηρήσουμε ως την τελευταία συναυλία μας. Το χρωστάμε, άλλωστε, στους θαυμαστές μας" είπε.

Στις 6 Οκτωβρίου ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ...
μια σπουδαία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία.
Μην ξεχνάμε και την μανία των Ελλήνων για τους "Σκορπιούς". Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 200.000!


Η προπώληση ξεκίνησε ήδηγια μια βραδιά που θα μας θυμίσει τις δυνατές μπαλάντες τους? 'Still Loving You', 'Holiday', 'When the Smoke is Going Down', 'Always Somewhere', 'Wind of Change', 'Send Me an Angel', αλλά και τους ροκ ύμνους όπως 'Rock You Like a Hurricane', 'Blackout', 'Bad Boys Running Wild', 'In Trance', 'He’s A Woman She’s A Man', 'No One Like You', 'Rhythm Of Love' κ.α.

(via)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου