Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Οι 10 καλύτερες Web Εφαρμογές

Οι Web εφαρμογές είναι σε θέση να αντικαταστήσουν επάξια τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή μας. Δεν χρειάζονται εγκατάσταση, οι περισσότερες είναι δωρεάν και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε. Σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες από αυτές.
Οι 10 καλύτερες Web Εφαρμογές:


1Photoshop.com - Χρησιμοποιείστε το Photoshop online χωρίς να χρεαστεί να το κατεβάσετε ή να το πληρώσετε. Αυτή η εφαρμογή σας παρέχει και 2GB αποθηκευτικό χώρο για τις επεξεργασμένες εικόνες σας.


2Skydrive.com - Σας δίνει αποθηκευτικό χώρο 25GB για να αποθηκεύσετε ότι τύπο αρχείου θέλετε για πάντα. Στα αρχεία σας έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Το Skydrive ανήκει στη Microsoft και η χρήση του είναι δωρεάν.


3Screen Toaster - Καταγράψτε κάθε κίνηση στην οθόνη σας, αποθηκεύστε τη ή μοιραστείτε τη με τους φίλους σας. Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και όλα γίνονται με ένα και μόνο κλίκ.


4Truveo - Βρείτε και παρακολουθείστε βίντεο από όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες βίντεο όπως το Youtube, με τη δύναμη της μηχανής αναζήτησης της AOL.


5Iterasi - Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να....
αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα όπως ακριβώς είναι για να τη διαβάσετε στο μέλλον. Με ένα μόνο κλίκ μπορείτε να δείτε όλες τις αποθηκεύσεις σας, οι οποίες μπορεί να μην υπάρχουν καν στο διαδίκτυο.


6Ping.fm - Μπορείτε να ενημερώσετε όλους τους λογαριασμούς σας στα social networks, τα emails σας, τα blogs σας και τα IM ταυτόχρονα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε το μήνυμά σας στο Ping.fm και αυτό θα φροντίσει τα υπόλοιπα.


7Animoto - Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε ταινία με διάφορα οπτικά εφέ, φυσικά δωρεάν.


8RescueTime - Αυτή η εφαρμογή καταγράφει πόσο χρόνο περνάτε μπροστά στον υπολογιστή σας online. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε το παραμικρό, η καταγραφή του χρόνου γίνεται αυτόματα.


9Sumo Paint - Δημιουργήστε τις δικές σας εικόνες από την αρχή ή επεξεργαστείτε φωτογραφίες με το Sumo Paint. Υποστηρίζει ακόμη και layers. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες online ή στον υπολογιστή σας.


10Zamzar - Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μετατρέψετε έγραφα, εικόνες ή βίντεο σε διάφορες μορφές χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε καμία εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου