Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εστιατόριο για ανθρωποφάγους στο Βερολίνο!

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη τόσο της Γερμανίας όσο και της Ευρώπης η διαφήμιση που δημοσιεύθηκε για ένα νέο «έθνικ» εστιατόριο στο Βερολίνο, η οποία καλεί όσους το επιθυμούν να δωρίσουν διάφορα όργανα του σώματός τους- με ιδιαίτερη προτίμηση στους όρχεις, στο στομάχι, στα αφτιά προκειμένου να τα μετατρέψουν σε «γκουρμέ» πιάτα για κανίβαλους!
Σύμφωνα με τη διαφήμιση, το εστιατόριο «Flime» χρειάζεται τα
ανθρώπινα μέλη για να ξεκινήσει ένα νέο «κίνημα γεύσης»: να μαγειρέψει μια σειρά συνταγές της διαβόητης φυλής ανθρωποφάγων Γουαρικάκα, οι οποίοι συνηθίζουν μετά τον θάνατο ενός μέλους της οικογενείας να καταναλώνουν τελετουργικά γεύματα με τα πιο νόστιμα κομμάτια του εκλιπόντος.
Το γεγονός έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Γερμάνια, και καθημερινές καταγγελίες στις Αρχές και την Αστυνομία. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μια κακόγουστη και μακάβρια φάρσα, ή για ένα διαφημιστικό τρικ, καθώς και η διεύθυνση και οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου είναι άγνωστοι. Αν αναλογιστούμε όμως την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη με τα εκατομμύρια των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, δεν νομίζουμε ότι θα αποτελούσε και μεγάλη έκπληξη αν τελικά κάτι τέτοιο ισχύει. Και είμαστε σίγουροι πως οι πρώτοι που θα σπεύσουν αυτόκλητα να υπερασπιστούν τις γευστικές προτιμήσεις των κανιβάλων θα είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, και οι υπερασπιστές της «διαφορετικότητας» και των «μειονοτήτων». Τελικά αν όχι στο Βερολίνο, μάλλον στην Αθήνα είναι πιθανότερο να ανοίξει ένα τέτοιο εστιατόριο...


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου