Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Οι mini φούστες προκαλούν... τροχαία!

Πόσο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή ενός άντρα μια mini φούστα; Πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί γι' αυτό, αλλά όπως όλα δείχνουν την απάντηση θα σου δώσει μια νέα μεγάλη βρετανική έρευνα που αποκαλύπετι ότι μια κοντή φούστα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και...

 τροχαίο!

Ο λόγος για την έρευνα που πραγματοποίησε μια μεγάλη βρετανική ασφαλιστική εταιρεία, η οποία αναφέρει πως τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα τροχαία ατυχήματα που προκαλούν οι άντρες. Αιτία δεν είναι άλλη από τις κοντές φούστες των γυναικών που κυκλοφορούν στο δρόμο και αποσπούν την προσοχή των οδηγών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 29% των ανδρών παραδέχεται πως είχε τροχαίο, επειδή η mini φούστα κάποιας γυναίκας που περνούσε το δρόμο του απέσπασε την προσοχή. Μάλιστα, η ασφαλιστική εταιρεία "Sheilas’ Wheels" αναφέρει πως το 2009, τα τροχαία ατυχήματα που προκαλούσαν οι άντρες ήταν πολύ περισσότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες απ 'οτι όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια, το 1/4 των ανδρών έχει αναφέρει κάποιο τροχαίο ατύχημα μες στο καλοκαίρι, σε σχέση με το πολύ μικρό ποσοστό των γυναικών. Αυτό το γεγονός που οφείλεται στο ότι οι άντρες που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι αποσπούνται πολύ πιο εύκολα από τις γυναίκες.

"Οι άντρες είναι πιο οπτικοι τύποι και γι' αυτό μια ελκυστική γυναίκα μπορεί εύκολα να τους αποσπάσει την προσοχή από την οδήγηση", αναφέρουν οι ειδικοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου