Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

H Google βάζει σε τάξη το Gmail σας!

Μία νέα υπηρεσία της Google, έρχεται να βάλει σε τάξη τον πανικό που γίνεται στα εισερχόμενα email του κάθε χρήστη.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Priority box και πλέον ελέγχει όλα τα εισερχόμενα του email του χρήστη και μέσα από πολύπλοκους αλγόριθμους καταλαβαίνει και δίνει προτεραιότητα στα email που είναι σημαντικά έτσι ώστε να τα βλέπει αμέσως.

Υπάρχουν αρκετά κριτήρια που χρησιμοποιεί η νέα υπηρεσία για να καταλάβει τι είναι σημαντικό για το χρήστη, όπως αν έχει ξαναδιαβάσει τα προηγούμενα email που του αποστολέα, αν έχει απαντήσει και άλλα παρόμοια κριτήρια.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία το inbox του χρήστη χωρίζεται πλέον στα «σημαντικά και αδιάβαστα», στα email με αστεράκι και στα «όλα τα υπόλοιπα» με αποτέλεσμα να βλέπει αμέσως όσα email τον ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με την Google η νέα υπηρεσία αρχικά ίσως κάνει κάποια λάθη όμως με τον καιρό όμως, ο μηχανισμός θα βελτιώνεται ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο κάθε χρήστης, με αποτέλεσμα να εμφανίζει πρώτα τα πιο σημαντικά email.

Η νέα υπηρεσία priority box είναι για την ώρα διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες των ΗΠΑ όμως από την επόμενη εβδομάδα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου