Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το τέλος της «Ζωής της Άλλης» : τα 3 πιθανά σενάρια


Ένα από τα σήριαλ που αγάπησαν πολύ τα τελευταία χρόνια οι τηλεθεατές, «Η Ζωή της Άλλης» φτάνει στο τέλος του.
Η σειρά του MEGΑ θα ρίξει αυλαία στις αρχές Ιανουαρίου και οι σεναριογράφοι θέλουν το φινάλε να ικανοποιήσει τους πάντες!
Σύμφωνα με το περιοδικό «ΧΑΙ» τρία είναι τα πιθανά σενάρια για το μεγάλο φινάλε!

Σενάριο 1
Η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) είναι δίδυμη αδερφή της Ελπίδας (Ευδοκία Ρουμελιώτη) και έχει γίνει λάθος στο τεστ DNA. Ακραίο, αλλά όχι απίθανο! Η Ξένια αυτοκτονεί και η Ελπίδα παντρεύεται τον Χάρη (Μάνος Παπαγιάννης).
Σενάριο 2
Παντρεύεται η Κάτια τον Πέτρο και η Ελπίδα τον Μάνο, ενώ η Ξένια μπαίνει στη φυλακή. Όπου και συναντά τη μάνα η οποία είναι έγκλειστη για κλοπές. Άλλο πιθανό σενάριο η Ελπίδα να σκοτώσει την Ξένια όταν εκείνη πηγαίνει κάνει κακό για δεύτερη φορά στη γιαγιά της. Είναι όμως αυτοάμυνα και αθωώνεται. Το εν λόγω τέλος συζητιέται έντονα επειδή έτσι τελείωσε και το Ισπανικό.
Σενάριο 3
Επειδή το Ισπανικό ήταν μικρότερης διάρκειας και με λιγότερους πρωταγωνιστές, αν και δεν ξέφυγε και πολύ από τον γενικό κορμό, μία άλλη ιδέα που έπεσε στο τραπέζι της ομάδας, είναι ένα τραγικό τέλος για την Ξένια, όπως για παράδειγμα μία θεαματική αυτοκτονία. Η αυτοχειρία θα φέρει κάθαρση, το κοινό θα ικανοποιηθεί από το τέλος της κακιάς και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τις ζωές τους όπως τους αρμόζει.
Ωστόσο τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου