Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

10 λάθη ομορφιάς που σας κοστίζουν… 10 χρόνια!


1. Υπερβολικό φον ντε τεν Η χρήση υπερβολικού φον ντε τεν είναι ένας τρόπος να δείξετε μεγαλύτερες απ’ ότι είστε. Επιλέξτε ένα διάφανο φον ντε τεν ή μια ενυδατική κρέμα με χρώμα, και αφού το απλώσετε πιέστε ένα υγρό σφουγγαράκι μακιγιάζ στα σημεία που έχετε ρυτίδες για να απορροφήσει το επιπλέον προϊόν.
2. Πολύ ανοιχτή βάση Η επιλογή μια βάσης σε πιο ανοιχτό τόνο από το δέρμα τονίζει τις λεπτές γραμμές. Καθώς μεγαλώνετε είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε βάση σε δύο τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας -προτιμήστε μία με σωματίδια που αντανακλούν το φως και χαρίζουν λάμψη.

3. Υπερβολικό κονσίλερ στους μαύρους κύκλους Το δέρμα κάτω από τα μάτια λεπταίνει με την πάροδο του χρόνου και έτσι το πολύ κονσίλερ δείχνει σαν τσιμέντο. Χρησιμοποιήστε λίγο και απλώστε το με πινέλο γιατί απλώνει πιο ομοιόμορφα το προϊόν, και μόνο στις «σκοτεινές» περιοχές όχι σε όλο το μάτι.
4. Πούδρα πάνω από τις ρυτίδες Η πούδρα είναι ιδανική για να μειώνει τη γυαλάδα στη μύτη ή το πηγούνι, αλλά σε άλλα σημεία του προσώπου τονίζει τις ρυτίδες και μπορεί να κάνει το δέρμα να δείχνει αφυδατωμένο.
5. Ρουζ στα μήλα του προσώπου Ρίχνει την προσοχή στο δέρμα που έχει αρχίσει να «κρεμάει». Αντίθετα, απλώστε το χρώμα στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών και απλώστε την προς τα επάνω με ένα μεγάλο πινέλο.
6. Κραγιόν που… απλώνει Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα των χειλιών σβήνει σιγά σιγά και το κραγιόν βγαίνει έξω από αυτά και απλώνεται στην γύρω περιοχή. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών που θα βοηθήσει το χρώμα να μείνει στη θέση του.
7. Έντονο κραγιόν Τα έντονα χρώματα ή οι μεταλλικές αποχρώσεις πολλές φορές είναι υπερβολικά για λεπτά χείλη. Επιλέξτε καλύτερα ένα ουδέτερο ροζέ κραγιόν και προτιμήστε το lip gloss που θα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα.
8. Μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες Τονίζει το πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους. Καλύτερα βάλτε στις πάνω βλεφαρίδες την πιο σκούρα μαύρη μάσκαρα που θα βρείτε στην αγορά (θα κάνει το λευκό των ματιών να λάμψει).
9. Eyeliner στο κάτω βλέφαρο Κάνει τα μάτια να δείχνουν μικρότερα και δίνουν έμφαση στους μαύρους κύκλους. Προτιμήστε να βάλετε στο πάνω βλέφαρο και κάντε λίγο πιο παχιά τη γραμμή προς την εξωτερική πλευρά.
10. Γυαλιστερή σκιά στην εξωτερική πλευρά του ματιού Λίγη λάμψη κολακεύει το βλέμμα, αλλά στην εξωτερική γωνία του ματιού δίνει έμφαση στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Περιορίστε τη σκιά με glitter στις εσωτερικές γωνίες του ματιού, το μέσο του βλέφαρου και λίγο στο κόκκαλο των φρυδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου