Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Επαγγελματικό μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα !


Σου τυχαίνει κάτι απρόοπτο και πρέπει να ετοιμαστείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επομένως δεν προλαβαίνεις να βαφτείς κανονικά. Μην αγχώνεσαι υπάρχει λύση!

Τα αυτοκόλλητα Eye Envy Kits της ColorOn Professional – Instant Makeup Applicators υπόσχονται εντυπωσιακό και επαγγελματικό μακιγιάζ στη στιγμή! Πρόκειται για μια ιδέα της makeup artist Irina Iosilevich, η οποία ανακάλυψε και τα minx νύχια, κάτι αντίστοιχα εύκολο και γρήγορο σε σχέση με το μανικιούρ σας (το οποίο θα δούμε σε επόμενο άρθρο).
Τα αυτοκόλλητα αυτά σας δίνουν την ευκολία του να βαφτείτε όπως ακριβώς επιθυμείτε, ακόμα και για το επαγγελματικό σας ραντεβού, σε ελάχιστο χρόνο. Μιας και ο χρόνος είναι πολύτιμος…
Τα σχέδια που υπάρχουν είναι πολλά και σε ποικίλα χρώματα, ενώ η χρήση τους είναι πανεύκολη: Ακουμπάτε το αυτοκόλλητο της αρεσκείας σας στο καπάκι του ματιού σας και με το δάχτυλό σας πιέζετε απαλά. Στη συνέχεια αφαιρείτε προσεκτικά το αυτοκόλλητο.
Για καλύτερο αποτέλεσμα, καλό είναι να αναμίξετε απαλά λίγο με τα δάχτυλά σας τα χρώματα. Τέλος, βάζετε την ειδική πούδρα της συσκευασίας και είστε έτοιμες.
Επειδή όμως σημαντικό είναι και το κόστος, σας πληροφορούμε πως είναι αρκετά οικονομικά $19,99 (περίπου 14 ευρώ) και θα τα βρείτε εδώ. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορούν και στα ελληνικά μαγαζιά και συγκεκριμένα στα Sephora.
Δείτε το σχετικό βιντεάκι:
Δείτε μια συλλογή σχεδιών που κυκλοφορούν:


http://www.beautetinkyriaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου