Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σοκάρει το θρίλερ της Καστοριάς και το παιδόφιλο παρελθόν του δολοφόνου


Ο 35χρονος Dj από τη Θεσσαλονίκη εργαζόταν σε νυχτερινά μπαράκια στην Καστοριά, όπου γνώρισε και ξεκίνησε σχέση εδώ και έναν χρόνο με την 21χρονη Ανδριάνα από την Κέρκυρα, που σπούδαζε Δημόσιες Σχέσεις στα ΤΕΙ της Καστοριάς.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του αδίστακτου δολοφόνου της, θα συμπεριληφθούν μαρτυρίες, που αποδεικνύουν ότι ο...


δράστης υπήρξε βίαιος στην σχέση του με την Ανδριάνα, ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών δείχνει, πως το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής, ο δράστης είχε πρόθεση να προχωρήσει σε αυτή του την πράξη. Η 21χρονη ήθελε να βάλει τέλος στην σχέση της με τον 35χρονο, καθώς έβλεπε ότι η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη.

Το ζευγάρι έδωσε ραντεβού και ο δράστης οδήγησε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του σε ένα κιόσκι σε όχθη της λίμνης της Καστοριάς, όπου συνήθως επισκέπτονται τα ζευγάρια. Η συζήτηση μέσα στο αυτοκίνητο κάποια στιγμή ξέφυγε από τα όρια και ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι και άρχισε να χτυπάει την δύστυχη κοπέλα σε όλο της το σώμα με μανία.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η Ανδριάνα έδωσε κυριολεκτικά μάχη για την ζωή της μέχρι και την τελευταία της ανάσα, καθώς όλο της σώμα και κυρίως τα χέρια της ήταν κατακρεουργημένα από τα αμυντικά τραύματα που της είχαν προκληθεί, στην προσπάθειά της να αποκρούσει τα δολοφονικά χτυπήματα του 35χρονου. Μόλις η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του δράστη, εκείνος την πήρε στα χέρια και την άφησε σε μία γωνιά στην όχθη κάπως κρυμμένη και επέστρεψε με το αυτοκίνητό του πίσω στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου έγραψε την ανάρτηση που έγινε γνωστή στο προφίλ του στο facebook. Τις πρώτες πρωινές ώρες, περαστικοί ανακάλυψαν το πτώμα της 21χρονης και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.


Οι πρώτοι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το φρικτό θέαμα της κατακρεουργημένης με σχεδόν 10 μαχαιριές κοπέλας και καρφωμένο ένα μαχαίρι στην καρδιά και ένα κατσαβίδι στον λαιμό. Αρκετές ώρες μετά, το απόγευμα της ίδιας ημέρας πλέον και ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, ο δράστης έπεσε σε έναν τυχαίο έλεγχο αστυνομικών του Πολύκαστρου, που τους φάνηκε ύποπτη η αντίδραση του οδηγού, όταν τους αντιλήφθηκε και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Αντιθέτως, εκείνος πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα αυτός, μετά από απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου και αφού εξετράπη της πορείας του, να καρφωθεί με δύναμη σε ένα στύλο της Δ.Ε.Η. και να τραυματιστεί.

Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού του Πολύκαστρου, εξιχνιάστηκε και η δολοφονία της Ανδριάνας. Ο αστυνομικός παρατήρησε πως στο πίσω κάθισμα υπήρχε μεγάλη ποσότητα αίματος και τρίχες, που δεν ταίριαζαν με την φύση του τραυματισμού του οδηγού από το τροχαίο ατύχημα. Μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο δράστης ομολόγησε επιτόπου το αποτρόπαιο έγκλημά του και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές της Καστοριάς. Ο δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο αδίστακτος δολοφόνος της Ανδριάνας ήταν παλιός και μάλιστα πρόσφατος γνώριμος των Αρχών όμως.

Παλιότερα είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 10 ετών, υπόθεση για την οποία απαλλάχτηκε όμως στο δικαστήριο και μόλις τον περασμένο Αύγουστο είχε συλληφθεί από άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ανώμαλος μάλιστα δράστης είχε κρύψει 4 σκληρούς δίσκους Η/Υ με πάνω από 30.000 αρχεία σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού στη φόδρα του καναπέ του, ενώ ακόμα και οι έμπειροι διώκτες του, έμειναν άφωνοι όταν είδαν ότι στο υλικό που κατείχε και διακινούσε ο δράστης απεικονίζονταν σκληροί βιασμοί ακόμα και βρεφών, μικρών παιδιών και εφήβων.


Στην κατοχή του τότε είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων ένα αεροβόλο όπλο, 4 σκληροί δίσκοι, 11 DVD με ανάλογο υλικό, σπρέι πιπεριού και ένα πτυσσόμενο κλομπ. Το παρελθόν του δράστη προκαλεί πράγματι οργή και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά αυτό που έπραξε σε βάρος της 21χρονης Ανδριάνας ξεπερνά ακόμα και αυτά τα όρια, καθώς στέρησε την ζωή σε μία νεότατη κοπέλα, με ένα εξαιρετικά φρικτό τρόπο και βύθισε σε ανείπωτο πένθος την οικογένειά της. Η συνέχεια θα δοθεί στον Εισαγγελέα της Καστοριάς.


prionokordela.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου