Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Φαρμακερές ατάκες για τον/τη πρώην σου (ανάλογα με το ζώδιο του/της) !!

Saying-c29f96a370d04d82840f6f0bb5e1fbb5_h_large_largeΑπάντησε με ειλικρίνεια: Δεν σου έχει τύχει, κάποια φορά που συναντάς έναν ή μια «πρώην», να θέλεις να του πετάξεις την πιο φαρμακερή ατάκα; Κάτι που να στάζει ειρωνεία, αλλά χωρίς ξεκατινιάσματα; Έτσι, μόνο για σπάσιμο. Για να του χαλάσεις τη διάθεση και το τουπέ, ιδίως αν «συνοδεύεται». Ε λοιπόν, να μερικές ιδέες για το τι μπορείς να πεις, ανάλογα με το ζώδιο της παλιάς σου αγάπης (αγάπης, λέμε τώρα…).




Αν είναι ΚΡΙΟΣ: Προχωράς προς το μέρος του/της πρώην, δείχνοντας ότι κάνεις απεγνωσμένη προσπάθεια να μη λυθείς στα γέλια. Τον χαιρετάς χαχανίζοντας.

Και λες: «Συγνώμη που γελάω. Όχι, δεν έχει να κάνει με εσένα. Μ’ εμένα γελάω… Χμφφ (πνιγμένο γέλιο)… Μα καλά, είχα στραβωθεί; Πώς μπόρεσα… Χαχαχα…»

Απομακρύνεσαι έχοντας πλέον ξεκαρδιστεί εντελώς. Και μην αναρωτηθείς πώς θα καταφέρεις να γελάς στα ψέματα. Με το ύφος που θα πάρει, θα γελάς και στα αλήθεια.

Αν είναι ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάζεις αργά και με αυτοπεποίθηση. (Φρόντισε να είσαι αρκετά στις ομορφιές σου, όχι με τίποτα φόρμες γυμναστικής και αλουσιές). Χαιρετάς και ανταλλάσσεις στα γρήγορα τα τυπικά, «Τι νέα, καλά;» χωρίς να επεκταθείς.

Και λες: «Πάντως ωραία είχαμε περάσει. Είχε πολλή πλάκα! Είναι κάτι φάσεις που θυμάμαι… Ξέρεις τώρα ποιες εννοώ, κρεβάτι κι έτσι… Και κάνω κάτι γέλια, μα κάτι γέλια…».

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει αξέχαστος για το κωμικό του ταλέντο… στο κρεβάτι! Για έναν Ταύρο δε, αυτό είναι σφάξιμο!

Αν είναι ΔΙΔΥΜΟΙ: Πας προς το μέρος του, κατά προτίμηση παριστάνοντας ότι μιλάς χαμηλόφωνα στο κινητό. Με χαριεντισμούς. Το κλείνεις (λέγοντας «φιλάκια») και χαιρετάς τον Δίδυμο, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα σου πιάσει το κουβεντολόι.

Και λες: «Πάντα πολυλογάς ε; Βρε παιδάκι μου, δεν θα ξεχάσω εκείνη την πάρλα σου! Η μόνη φορά που μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου μαζί σου, ήταν για να χασμουρηθώ!».

Μεταβολή και έφυγες.

Αν είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάζεις με το πιο γλυκό σου χαμόγελο. Δείχνεις ότι χάρηκες πολύ, μα πάρα πολύ. Αν έχεις την οικειότητα, αγκαλιάζεσαι και δίνεις φιλιά σταυρωτά στο μάγουλο. Τέτοια χαρά έχεις, πια.

Και λες: «Μερικές φορές νιώθω λες και είμαστε ακόμα μαζί… Όταν έχω τις μαύρες μου! Αλλά ευτυχώς, θυμάμαι πώς τα περνούσαμε και, κάνοντας τη σύγκριση, μου φεύγει αμέσως».

Μην ξεχάσεις να παρακολουθείς την αλλαγή στο ύφος του, με κάθε σου πρόταση, ενώ θα συνειδητοποιεί ακριβώς τι του είπες.

Αν είναι ΛΕΩΝ: Μπορεί να τον/την είδες με την πρώτη, αλλά παριστάνεις ότι δεν πρόσεξες τίποτα. Έχεις αφιερώσει όλη σου την προσοχή στη συνομιλία που έχεις στο κινητό, αληθινή ή φτιαχτή. Μιλάς μουρμουριστά και ναζιάρικα, με γελάκια κλπ. Προχωράς προς το μέρος του, εξακολουθώντας να μιλάς στο τηλέφωνο.

Και λες: «Α, εδώ ήσουνα τόση ώρα; Και πώς δεν σε είδα; Όλα καλά; Μπράβο, χάρηκα, άντε γεια, χαιρετισμούς στον αδελφό σου, α, αδελφή έχεις, ε ναι, εκεί…».

Όλα αυτά προφέρονται χωρίς παύσεις και αγνοώντας τις όποιες απαντήσεις σου δίνει. Μάλιστα, μιλάς επάνω στα λόγια του. Αποχωρείς, συνεχίζοντας την κουβέντα σου στο κινητό.

Αν είναι ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάζεις, έχοντας το πολιτισμένο ύφος που αρμόζει στη συνάντηση με έναν Παρθένο. Όσο πιο κοντά έρχεστε, τόσο πιο ανήσυχο γίνεται το ύφος σου. Στο τέλος προσθέτεις και μια νότα φρίκης, σαν να αντικρίζεις ένα ζόμπι.

Και λες: «Πω, πω! Είδα κι έπαθα να σε γνωρίσω, βρε παιδί μου! Πώς άλλαξες έτσι; Είσαι καλά; Σίγουρα; Μήπως να έκανες κανένα τσεκ-απ, τόσα και τόσα ακούμε!»

Αποχωρείς μουρμουρίζοντας ένα τελευταίο «Πάντως μην το αμελήσεις», κι άσ’ τον να βράζει στο ζουμί του.

Αν είναι ΖΥΓΟΣ: Μόλις διασταυρωθούν τα βλέμματά σας, παίρνεις μια έκφραση αγαλλίασης και κινείσαι προς το μέρος του/της. Δείχνεις απίστευτη ευτυχία, σαν η συνάντησή σας να είναι το συναρπαστικότερο γεγονός που σου συνέβη τον τελευταίο μήνα.

Και λες: «Μια χαρά σε βλέπω! Μπράβο! Χαίρομαι που δείχνεις τόσο καλά! Και το πρόσωπό σου, φρέσκο- φρέσκο… Πάχυνες ε; Γιατί δεν νομίζω να φταίνε μόνο τα ρούχα που σε δείχνουν έτσι…»

Εξακολουθείς να χαμογελάς αγγελικά, ενώ απομακρύνεσαι.

Αν είναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχεις τη βεβαιότητα ότι οι συνθήκες του χωρισμού και η μετεξέλιξη της σχέσης σας εξασφαλίζουν τη σωματική σου ακεραιότητα, με άλλα λόγια δεν κινδυνεύεις να φας κανένα τασάκι/μπουκάλι/τούβλο στο κεφάλι, πλησιάζεις χαμογελώντας. Ξεκινάς με τα γνωστά τυπικά, «γεια, τι νέα» κλπ.

Και λες: «Πάντως ένα θα πρέπει να παραδεχτώ. Όσο ήμουν μαζί σου, το μυστικό της ευτυχίας ήταν και παρέμεινε για μένα μυστικό. Επτασφράγιστο!»

Αποχωρείς, έχοντας και τον νου σου μη σε βρει κανένα μαχαίρι πισώπλατα.

Αν είναι ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελπίζουμε να βρίσκεσαι σε κάποια καλή εμφανισιακή φάση, γιατί το να δείχνεις ένα χάλι και να προσπαθήσεις να πουλήσεις μούρη, δε λέει… Αν όμως είσαι ok, προχωράς προς το μέρος του και χαιρετάς με απίστευτη διαχυτικότητα, σχολιάζοντας πως πάντα τον θυμάσαι.

Και λες: «Ε, πώς να το κάνουμε, οι γνωριμίες με ορισμένους ανθρώπους μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή… Η δικιά μας, βέβαια, καμιά σχέση. Πέρασε αλλά δεν ακούμπησε! ».

Άντε γεια!

Αν είναι ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείχνεις να έχεις απορροφηθεί στο κινητό σου. Τον πλησιάζεις εξακολουθώντας να ασχολείσαι με αυτό και χαμογελώντας με ό,τι βλέπεις στην οθόνη.

Του λες: «Χα, χα… Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες όπου είχες μεθύσει και φορούσες το βρακί σου για σκουφί; Τις ανέβασα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν σου λέω τίποτα…»

Φυσικά δεν έχεις κάνει τέτοια κατινιά (ελπίζουμε). Αλλά μέχρι να το διαπιστώσει, θα έχει περάσει μεγάλη λαχτάρα.

Αν είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εννοείται ότι αρχικά κάνεις πως δεν τον/την είδες. Τελικά, τον αντικρίζεις με έκπληξη, αφού έχετε πια βρεθεί μούρη με μούρη, και χαίρεσαι πάρα πολύ. Ρωτάς τι νέα, χωρίς να σταματάς να χαμογελάς μέχρι τα αυτιά.

Και λες: «Ξέρεις, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Χάρη στη σχέση μας γνώρισα τι σημαίνει ευτυχία. Ήταν εκείνο που ένιωθα πριν μπεις στη ζωή μου και το ένιωσα ακόμα πιο έντονο, μετά που βγήκες».

Ορίστε, του έδωσες και τη χαρά πως έκανε κάτι καλό για σένα!

Αν είναι ΙΧΘΕΙΣ: Πλησιάζεις και πιάνεις κουβέντα για τα νέα του, ξεχειλίζοντας από ενδιαφέρον. Τον ρωτάς αν εξακολουθεί να ξενυχτάει, να καπνίζει ή/και να πίνει τόσο πολύ. Ό,τι και να σου λέει, ακόμα κι αν ισχυριστεί ότι ποτέ δεν παρεκτρεπόταν ιδιαίτερα, απαντάς «μπράβο, χαίρομαι που το παλεύεις». Του εύχεσαι να είναι πάντα καλά.

Και λες: «Άντε, γεια σου τώρα, και να προσέχεις να μαζεύεις το μυαλό σου. Είναι πολύ μικρό, για να περιπλανιέται στον έξω κόσμο ολομόναχο!»

Μέχρι να καταλάβει, θα έχεις απομακρυνθεί με χάρη.


kamikazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου