Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πως πρέπει να είναι ο τέλειος άντρας (Αποτελέσματα Έρευνας)


Tumblr_lsnanhqakf1qh71x9o1_500_largeΜπορεί ο Γούντι Άλεν να σε ψήνει πως θα "γνωρίσεις ένα ψηλό, μελαχρινό άντρα", μπορεί στο "SATC" να πίστεψες πως ο ιδανικός άντρας είναι μυστηριώδης, κούκλος, ψηλός, τύπου "Mr Big" αλλά το ποιόν θεωρούμε τέλειο άντρα σήμερα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
Τελικά, έξι στις δέκα γυναίκες προτιμούν έναν πιο μετρίου αναστήματος άντρα!
Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Orangina και στην οποία συμμετείχαν 3000 γυναίκες (Βρετανίδες) ανεξαρτήτου ηλικίας, φανερώθηκαν τα χαρίσματα που πρέπει να έχει ο άντρας σήμερα.

Ο κύριος Τέλειος είναι λοιπόν λιγάκι πιο ψηλός από τη μέση γυναίκα (κοντά στο 1,77), ανάμεσα στα 30 με 45, με σκούρα μαλλιά. Όσο για τον εσωτερικό του κόσμο, ο ιδανικός άντρας οφείλει να μαγειρεύει καλά, να εργάζεται αλλά να διαθέτει και ευρηματικότητα, να του αρέσει να περνά χρόνο σπίτι, να έχει χιούμορ και στον ελεύθερο χρόνο του να ασχολείται και με τις τέχνες (ίσως να παίζει κάποιο μουσικό όργανο).
Η ηλικία: πάνω από τις μισές Βρετανίδες (58%) που συμμετείχαν στην έρευνα, προτιμά τον άντρα να ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-45 ενώ μόλις το 23% ομολογεί πως θεωρεί ότι ο ιδανικός άντρας μπορεί να ανήκει στην δεκαετία των 20.
Το μαλλί: 8/10 γυναίκες θέλουν τον άντρα μελαχρινό ενώ μόλις το 2% θα τον ήθελε κοκκινομάλλη.
Τώρα, 4/10 γυναίκες προτιμούν τον άντρα λιγάκι πιο ψηλό από εκείνες ενώ μόλις το ¼ θα ήθελε τον ιδανικό άντρα πάνω από 1,90.
Πολλοί πίστευαν πως ακόμα και σήμερα οι γυναίκες θα προτιμούσαν ένα ψηλό μυστηριώδη άντρα με γαλλική προφορά όπως στα ρομάντζα που διαβάζαμε παλιά αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού ο άντρας- ντερέκι δεν μας εξυπηρετεί και έχουμε όπως φαίνεται βαρεθεί τα μυστηριώδη αγόρια.
Ουσιαστικά, το αγόρι της διπλανής πόρτας σπάει τα κοντέρ αλλά όταν η κουβέντα πηγαίνει στην ιδανική πρόταση γάμου, εκεί το ρομάντζο επιστρέφει. 31% των γυναικών που συμμετείχαν στην ψηφοφορία προτιμά την πρόταση γάμου στον Πύργο του Άιφελ.
Τα πλήρη στοιχεία:
  • 23% θεωρεί πως ο ιδανικός άντρας ανήκει στη δεκαετία των 20.
  • 58% θέλει τον άντρα ανάμεσα στα 30-45 του χρόνια
  • 40% τον προτιμά με ύψος γύρω στο 1,77.
  • 80% τον θέλει μελαχρινό (τρέμε Μπραντ Πιτ)
  • 2% θέλει άντρα κοκκινομάλλη
  • 13% των γυναικών θέλουν τον ιδανικό σύντροφο να επαγγέλλεται καλλιτέχνης.
  • 31% των γυναικών πιστεύουν πως ο Πύργος του Άιφελ είναι το πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο για μια πιθανή πρόταση γάμου.

1 σχόλιο:

  1. εγώ πάντως έχω μια προτίμηση στους ανοιχτόχρωμους..
    α! και πέρνα μια βόλτα, σου έχω κάτι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή