Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Νίκησε τη μελαγχολία βάσει ζωδίου!



Magic,black,card,circus,girl,mask-af57189b66f8d57c59e305ede819dc37_h_large
Δεν είναι μυστικό ότι το χειμώνα μια μελαγχολία σε πιάνει...Κάτι που τελείωσε το καλοκαίρι, κάτι που δεν έχεις όρεξη για δουλειά, δεν θέλει και πολύ για να σε πάρει από κάτω. Διάβασε λοιπόν πώς θα αντιμετωπίσεις τη μελαγχολία του φθινοπώρου ανάλογα με το ζώδιο σου και ξεκίνησε σήμερα κιόλας!

Κριός: εμπιστεύσου τον εαυτό σου και την ικανότητα σου να προχωρήσεις και να πας παρακάτω, ααφού αυτή η εποχή ενδείκνυται για όλα: να ξεπεράσεις τον πρώην, να βρεις νέα δουλειά ακόμη και να αρχίσεις δίαιτα!

Ταύρος: το ότι είσαι προσγειωμένη είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σου και ξέρεις πότε είναι η εποχή σου και πότε όχι. Αν τώρα δεν είναι η εποχή για να κάνεις βήματα, χαλάρωσε απόλαυσε αυτά που έχεις αφού έτσι κι αλλιώς, χειμώνας είναι θα περάσει!

Δίδυμοι: αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να έχεις τις μαύρες σου σαν γνήσιο Διδυμάκι. Βγάλε λοιπόν στην πρώτη θέση τα αγαπημένα σου dvd, άκουσε την αγαπημένη σου μουσική αυτή που σε ανεβάζει και άρχισε να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος: σε απείλησε λιγάκι ο καιρός και κλείστηκες στο αγαπημένο σου μέρος στον κόσμο; Την οικογένεια και το σπιτάκι σου! Πολύ καλά έκανες αφού τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν σου δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να είσαι περιτριγυρισμένη από τους δικούς σου ανθρώπους!

Λέων: δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου γιατί η ενέργεια σου έχει πέσει κατακόρυφα λόγω του καιρού; Σχεδίασε το επόμενο χειμερινό σου ταξιδάκι και θα δεις πώς θα πετάς στα ουράνια σε λίγα λεπτάκια!

Παρθένος: είσαι πάντα πολύ καλά προετοιμασμένη για την νέα εποχή που ξεκινά και τώρα δουλεύεις πιο σκληρά από ποτέ για να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε. Συνέχισε να κοιτάζεις μπροστά και θα δεις όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται!

Ζυγός: ίσως τώρα κλείνεσαι περισσότερο στο καβούκι σου κι γίνεσαι κάπως αντικοινωνική. Τι πρέπει να κάνεις; Να οργώσεις τα κλαμπ, να φορέσεις τα καλά σου ρούχα και τους εντυπωσιάσεις όλους!

Σκορπιός: σου αρέσει η σκοτεινή, μελαγχολική πλευρά της ζωής αφού το μυστήριο κυλάει στο αίμα σου και έτσι λατρεύεις αυτή την εποχή. Οργανώσου τώρα και χαλάρωσε στο σπίτι για να ανασυγκροτήσεις ξανά τις δυνάμεις σου.

Τοξότης: μπορεί να μην είσαι στα down σου αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ήλιος σου φτιάχνει τη διάθεση. Σχεδίασε μαι εκδρομή με το έτερο σου ήμισυ και απόλαυσε την περιπέτεια στο φουλ για να έρθει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου!

Αιγόκερως: τώρα έχεις την αίσθηση ότι κάτι έχει τελειώσει και μια νέα σημαντική περίοδος ξεκινάει για εσένα. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου.

Υδροχόος: μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα σου φτιάχνει σίγουρα τη διάθεση και τώρα είσαι αναγκασμένη να κλειστείς στους πέντε τοίχους; Δεν πειράζει είσαι Υδροχόος και σίγουρα κάτι θα βρεις να απασχοληθείς δημιουργικά!

Ιχθείς: τώρα είναι η εποχή να απομακρυνθεί μαι και καλή από ανθρώπους που σε ρίχνουν ψυχολογικά και να επιλέξεις να βρίσκεσαι μόνο με εκείνους που σε γεμίζουν χαρά. Μπορείς να αντλήσεις αισιοδοξία από τους γύρω σου και θα δεις για πότε θα σου περάσει η μελαγχολία!


Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου