Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ζώδια και πλαστικές εγχειρήσεις!




Ποια ζώδια θα έμπαιναν στην διαδικασία

να προχωρήσουν σε μια πλαστική εγχείρηση;

Ποιοι είναι κολλητοί με τον πλαστικό χειρουργό και

ποιοι ακούν την λέξη “νυστέρι” και τρέχουν; 




Κριός

Ο Κριός δύσκολα θα επισκεπτόταν τον πλαστικό. Προτιμά κάθε αλλαγή να γίνεται με φυσικό τρόπο. Ακόμη και για τις ρυτίδες, θα επιλέξει μια “σπιτική” κρέμα που θα φτιάξει μόνος του κι όχι αυτή του εμπορίου. Θέλει να αρέσει, αλλά όταν υπάρχουν ατέλειες στην εμφάνισή του, τις αποδέχεται και συμβιβάζεται με αυτές.



Ταύρος

Μόνο αν υπήρχε ένα αντικειμενικό πρόβλημα, που θα δυσκόλευε κατά πολύ τη ζωή του, θα έμπαινε σε μια τέτοια διαδικασία. Φοβάται τις επεμβάσεις και τα χειρουργεία και δε θα πάθει κρίση με την εμφάνιση της πρώτης ρυτίδας. Θα σκεφτεί σοβαρά όμως την αισθητική χειρουργική, αν έχει πολλά περιττά κιλά.



Δίδυμοι

Θέλει να αρέσει ο Δίδυμος και σίγουρα θα έκανε μια επέμβαση αισθητικής. Δεν φοβάται τα χειρουργεία, θα καταφύγει εκεί όμως, μόνο αν θελήσει να διορθώσει τις φθορές του χρόνου ή κάποια ατέλεια που προκλήθηκε από ατύχημα.



Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που έχουν έντονη ανασφάλεια για την εμφάνισή τους, έτσι θα έκανε τα πάντα για να διορθώσει και την παραμικρή ατέλεια. Έχει καλή σχέση με τους πλαστικούς χειρουργούς, αφού καταφέρνουν με τη δουλειά τους να τονώσουν την αυτοπεποίθησή του.



Λέων

Παρά τον φόβο του για τους γιατρούς γενικά, θα τολμήσει να κάνει μια επέμβαση αισθητικού χαρακτήρα, χωρίς όμως να αλλάξει πολύ τα χαρακτηριστικά του. Κάνει μικρές, ανεπαίσθητες αλλαγές στην εμφάνιση του, για να νοιώθει ακόμα πιο σίγουρος για τον εαυτό του.



Παρθένος

Φοβάται πολύ, αλλά θα έκανε μια επέμβαση. Θα αψηφήσει τις φοβίες που έχει και θα μπει στο χειρουργείο για να βελτιώσει τις μικρές λεπτομέρειες που θεωρεί ότι χαλούν την εικόνα του. Δεν τα πάει καλά με τα σημάδια του χρόνου και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θα επισκεφτεί ένα πλαστικό χειρούργο.



Ζυγός

Με κυβερνήτη τη θεά της ομορφιάς, την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι από τα άτομα που θα έκαναν τα πάντα για την ομορφιά τους. Μπορεί να κάνει από ένα απλό μπότοξ, ή ακόμη κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο, αρκεί να νοιώσει καλύτερα ψυχολογικά.



Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο που αποδέχεται την εμφάνισή του και πιστεύει στην μοναδικότητα. Μέσα από μια φυσική ατέλεια που μπορεί να έχει, νοιώθει διαφορετικός και μοναδικός. Δεν έχει καλή σχέση με τους πλαστικούς και δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία, ακόμη και αν ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του στο πρόσωπο ή το σώμα του.



Τοξότης

Μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης θα έκανε μια επέμβαση, είναι ζώδιο που αποδέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Γίνεται φίλος με τις ατέλειές του και συχνά αυτοσαρκάζεται. Ο Τοξότης θα επισκεφτεί τον πλαστικό, μόνο αν αυτό απαιτείται, αν η δουλειά του δηλαδή έχει να κάνει με τη βιομηχανία του θεάματος.



Αιγόκερως

Για λόγους κύρους και επαγγελματικής εικόνας, ο Αιγόκερως προσέχει για να έχει. Περιποιείται τον εαυτό του ιδιαίτερα και προτιμά να προλαβαίνει τα σημάδια του χρόνου, παρά να τα διορθώνει εκ των υστέρων! Λόγω της φοβίας που έχει για τους γιατρούς, δύσκολα θα μπει στη διαδικασία μιας πλαστικής εγχείρησης.



Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν φοβάται το νυστέρι, αλλά δεν είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Προτιμά τις φυσικές μεθόδους για να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την εμφάνισή του. Από την άλλη, δεν θα έκανε κάτι κόντρα στη φύση του. Συμβιβάζεται και αποδέχεται κάθε ιδιομορφία που μπορεί να υπάρχει στο πρόσωπο ή στο σώμα του.



Ιχθείς

Ο Ιχθύς θέλει να αρέσει, αγαπάει τις φιλοφρονήσεις και τα κομπλιμέντα και γι’ αυτό θα έκανε τα πάντα προκειμένου να εισπράττει το θαυμασμό από τους γύρω του. Θα τολμήσει λοιπόν μια επέμβαση, για να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση και να τονώσει την αυτοπεποίθησή του. 

blank




Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου