Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ήπιε χλωρίνη, έκοψε τα χέρια του και τελικά απαγχονίστηκε!

Ήπιε χλωρίνη, έκοψε τα χέρια του και τελικά απαγχονίστηκε!
Σοκάρουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσε τέλος στη ζωή του χθες ο 44χρονος Ηρακλειώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, άνεργος όμως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο αυτόχειρας, ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του και προέβη σε μια ...
σειρά από ενέργειες οι οποίες λύγισαν ακόμη και τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σπίτι του για να κάνουν αυτοψία σχετικά με τα αίτια του θανάτου και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, πριν όμως απαγχoνιστεί φέρεται να είχε επιχειρήσει να πιει ένα ποτήρι με χλωρίνη, ενώ έκοψε και τα χέρια του με ξυλοκοπτικό μηχάνημα από το ύψος των αγκώνων.
Σε όλο το σπίτι του είχε σχηματιστεί μια λίμνη αίματος, από τη χρήση του ξυλοκοπτικού μηχανήματος ενώ κοντά στο μηχάνημα αυτό βρέθηκε και το ποτήρι που μύριζε χλωρίνη. Τελικά με ένα σκοινί που πέρασε από το υπερυψωμένο πατάρι και κατέληγε στο μπάνιο του, έκανε μιαθηλιά και κρεμάστηκε.
Τον αυτόχειρα βρήκε χθες το μεσημέρι ο πατέρας του ο οποίος τον είχε αναζητήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, πατέρας και γιος είχαν μιλήσει από το προηγούμενο βράδυ, χωρίς όμως ο χαροκαμένος πατέρας να έχει καταλάβει τις προθέσεις του παιδιού του.

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου