Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δείξτε πιο λεπτή με το κατάλληλο ντύσημο!


Η επιστροφή από τις διακοπές σας βρήκε με λίγα κιλάκια παραπάνω; Είναι η κατάλληλη στιγμή για δίαιτα και αποτοξίνωση. Μέχρι όμως τα αποτελέσματα να γίνουν ορατά, μπορείτε με έξυπνα κόλπα να κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο κομψή:


*Αποφύγετε όσο μπορείτε τα φλατ παπούτσια. Ακόμα και γόβες με μεσαίοτακούνι θα κάνουν το πόδι σας να φαίνεται πιο αδύνατο.Πείτε όχι σε τετράγωνη και οβάλ μύτη γιατί κόβουν το πόδι και προτιμήστε τα μυτερά που δίνουν μάκρος. Φυσικά
απορρίψτε τα πέδιλα με τα πολλά λουράκια και τα πολλά μπιχλιμπίδια που κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται φορτωμένα και βαριά.


*Εάν έχετε πολύ πλούσιο στήθος η V λαιμόκοψη είναι ιδανική για εσάς. Αποφύγετε τα τιραντάκια και στολίστε το μπούστο σας με μακριά κολιέ, κασκόλ και φουλάρια, εννοείτε σε πιο λεπτά υφάσματα και χωρίς να τα γυρίζετε πολλές φορές γύρω από το λαιμό.


*Τα σακάκια πρέπει να είναι αυστηρά στο νούμερο σας. Το ιδανικό είναι να μην είν αι πολύ μακριά ή πολύ κοντά και να έχουν μια μεσάτη γραμμή. Βεβαίως αποφύγετε τις βάτες που δίνουν πολύ και άχαρο όγκο.


*Για πρωινό ή βραδινό φόρεμα επιλέξτε άνετες, καθαρές γραμμές. Μην επιλέξετε ποτέ ένα ρούχο με χοντρή ύφανση ή μάλλινο γιατί σίγουρα προσθέτει.


*Δοκιμάστε στα μαγαζιά όλα τα ρούχα. Πρέπει να βρείτε ακριβώς το νούμερο σας. Είναι γνωστό ότι το μικρότερο τονίζει, το μεγαλύτερο προσθέτει.


*Μη βάζετε την μπλούζα μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα. Με αυτό τον τρόπο το σώμα "μοιράζεται" στα δύο και το αποτέλεσμα δεν σας κολακεύει.


*Επιλέξτε παντελόνια τρία εκατοστά λίγο πιο κάτω απ' τη μέση σας. Όσα έχουν πιο 70's φαρδιά γραμμή είναι στη μόδα και κόβουν πόντους.


* Αν νομίζετε ότι τα φαρδιά κόβουν κάνετε τεράστιο λάθος, γιατί αντιθέτως προσθέτουν πολύ. Ακόμα και εάν έχετε πάρει κιλάκια, επιλέξτε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς να είναι εφαρμοστά σε αυτό.


*Τα μεγάλα prints στα ρούχα προσθέτουν πολύ όγκο, τα μικρά δεν αφαιρούν εκτός αν συνδυαστούν με κάτι μονόχρωμο και σκούρο. Επίσης αποφύγετε βολάν και καμπύλες.


*Οι ζώνες πρέπει να τονίζουν τη μέση και ποτέ τους γοφούς!


*Επιλέξτε τις ασύμμετρες γραμμές και τα σχέδια που δημιουργούν γωνίες κι έτσι κόβουν τις ατέλειες. Το ίδιο και οι κάθετες γραμμές, όχι όμως οι οριζόντιες ή τα καρό που πρέπει να φοριούνται μόνο σε διαγώνια διάταξη.


* Τα τρουά κάρ μανίκια δεν κολακεύουν, για αυτο διαλέξτε ή μακριά ή κοντά.


* Αποφύγετε τα διχτυωτά καλσόν καθώς και τα πολύ χοντρά με τα μεγάλα σχέδια.


femalecity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου