Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Σκληρές εικόνες:Της έριξε βιτριόλι επειδή τον χώρισε


Μια σκληρή ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στα δικαστήρια του Βελγίου, όπου μια γυναίκα ζητά την τιμωρία του συντρόφου της, ο οποίος της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο, επειδή τον χώρισε Από τότε έχει υποβληθεί σε 89 επεμβάσεις, ενώ η ζωή της άλλαξε δραματικά.
Ο Γολγοθάς ξεκίνησε για την 48χρονη Patricia Lefranc την 1η Δεκεμβρίου του 2009, όταν ζήτησε από τον σύντροφο της και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού να χωρίσουν. Εκείνος δεν ήθελε με τίποτα και για να την εκδικηθεί της έριξε βιτριόλι, για να την σκοτώσει, όπως η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο.

«Με μετέτρεψε σε ένα τέρας και μου κατέστρεψε την ζωή… Ποιος τολμάει να ασχοληθεί με ένα τέρας;», λέει η γυναίκα, που μετά από 89 επεμβάσεις και έναν ακρωτηριασμό χεριού, έχει την δύναμη να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, προκειμένου να ζητήσει δικαίωση.

«Οι φίλοι του παιδιού μου με κοροϊδεύουν, ενώ εγώ πρέπει να υποβληθώ σε μια ακόμα δύσκολη επέμβαση, αφού η μύτη μου συρρικνώνεται από το οξύ. Θα πρέπει να κυκλοφορώ για μεγάλο διάστημα με ειδική μάσκα… Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με σκοτώσει», λέει στο δικαστήριο.
Ο 57χρονος Remes αρνείται ότι ήθελε να την σκοτώσει και υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τις συνέπειες που έχει το οξύ!
Εν τω μεταξύ, το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η σύζυγος του Remes του δίνει δίκιο για την πράξη του και κατηγορεί την κ. Lefranc ότι πήγε να τον παγιδεύσει…
Η δίκη, που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη του Βελγίου, συνεχίζεται.

darkface.co 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου