Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Με πόσους άνδρες έχει πάει η μέση Ελληνίδα;



Επιπόλαιοι οι νέοι στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από έρευνα της Durex για τη χρήση του προφυλακτικού στη χώρα μας. Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex και τα αποτελέσματα για την Ελλάδα είναι ανησυχητικά.


Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να είχε κάνει. Το 33% μάλιστα από την πρώτη φορά έμεινε εκτεθειμένο στους κινδύνους του σεξ, αφού εκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων (48%) που έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις υποστήριξε ότι πήρε το ρίσκο θεωρώντας ότι ο σύντροφος τους δεν ήταν φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, χωρίς βέβαια να έχει τα απαραίτητα εχέγγυα από το σύντροφό του.
Το 22% των αντρών έχουν απιστήσει, ενώ το ποσοστό για τις γυναίκες είναι στο 9%.
Ακόμη, η έρευνα έδειξε πως το 8% των αντρών έχει παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό!
Όσον αφορά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδού τα αποτελέσματα: Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους, ενώ οι Έλληνες κατά μέσο όρο 30 σεξουαλικούς συντρόφους


 | E-Radio.gr Blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου