Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Η ανατομία μιας απιστίας!

Τι σκέφτεται πριν σας απατήσει; Ή μήπως δε σκέφτεται καν;


Συνήθως δεν είναι κάτι προγραμματισμένο. Δηλαδή δεν ξυπνάει μια μέρα λέγοντας στον εαυτό του ότι αυτό είναι, σήμερα θα σας απατήσει. Σίγουρα όμως τον ιντριγκάρει οτιδήποτε καινούριο και διαφορετικό. 

Όσο για αυτά που σας είπε όταν τον πιάσατε στα πράσα (δεν σημαίνει τίποτα, ήταν μόνο για μια φορά κλπ); Για να δούμε αν είναι εντελώς αλήθεια...


 1. Είναι πιο εύκολο για εκείνον να σας απατήσει με κάποια που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Θυμάται πόσο ωραία πέρασε με εκείνη και θυμάται ότι δεν τον καταλάβατε. Ξέρει ότι με αυτόν τον τρόπο θα σπάσει τη μονοτονία στη σχέση σας, χωρίς ταυτόχρονα να ρισκάρει μια βαρετή εμπειρία που θα τον κάνει να νιώσει ότι δεν άξιζε τον κόπο που σας το έκανε αυτό (λέμε τώρα).


 2. Αν κρίνει ότι η σχέση που έχετε δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια ή δεν σημαίνει πολλά για εκείνον, τότε του είναι πολύ πιο εύκολο να απιστήσει - αφού δε χρειάζεται να νιώθει "πιστός" σε κάτι, σωστά; Γιατί να συγκρατήσει την επιθυμία του από τη στιγμή που του δόθηκε η ευκαιρία; Απαπαπα, μόνο μια φορά ζούμε.


 3. Μπορεί επίσης αν για κάποιο λόγο δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του ή χρειάζεται μια τονωτική ένεση στη ζωή του. Πως εμείς θα πηγαίναμε στο κομμωτήριο; Ε, κάπως έτσι. Έχει την ανάγκη να τον αποθεώσουν, να τον κάνουν να νιώθει πάλι σέξι, ο βασιλιάς της ζούγκλας. Μη ρωτήσετε γιατί δεν του αρκεί που το κάνετε εσείς αυτό. Ουγκ.


 4. Πολλοί άνδρες εξιτάρονται με την ιδέα της απιστίας μόνο και μόνο επειδή είναι κάτι παράνομο. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους. Και εδώ που τα λέμε, είναι κάπως πιο εύκολο από το να κλέψουν ένα αυτοκίνητο.


 5. Οι άντρες συνήθως δεν απατάνε για εκδίκηση. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί. Εδώ που τα λέμε, αν ποτέ μάθουν ότι η πρώην τους απάτησε, τότε μπορεί να μπουν στον πειρασμό να απατήσουν τη νυν τους. Γιατί της αξίζει. Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες κατά βάθος.


GLAMOUR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου