Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τα 4 είδη τσάντας που θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα



Μπορεί μια γυναίκα να έχει ποτέ αρκετά πορτοφόλια και τσάντες; Πολλοί θα υποστηρίζουν ότι η απάντηση είναι όχι, κι όμως η πλειονότητα των κοριτσιών και των γυναικών τείνουν να χρησιμοποιούν την ίδια τσάντα ή δύο επανειλημμένως έως ότου ουσιαστικά καταρρεύσει. Κι αυτό γιατί, ενώ οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, κλασικά σχήματα και στυλ θα παραμείνουν για πάντα στη μόδα (και, εδώ είναι αυτό που λέμε, Vogue ).

Σύμφωνα με βάση τα προτιμούμενα χρώματα, σχήματα και υφάσματα, όπου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το άτομο, τη διάθεση, την περίσταση και τις τάσεις της μόδας σας παραθέτω παρακάτω τα 5 πιο απαραίτητα μοντέλα τσάντας που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της για να κάνει ένα συμπληρωμένο σύνολο κάθε φορά που ετοιμάζεται για μια έξοδο.
Classic Bag
Το εύρωστο, πανταχού παρών στυλ που μπορεί να πάρει μια κοπέλα από μια συνάντηση στο πάρκο μέχρι και για ένα βραδινό δείπνο. Αυτές οι τσάντες είναι συνήθως μεσαίου μεγέθους, καλό για toting προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως ένα πορτοφόλι, τηλέφωνο και λίγο μακιγιάζ, αλλά δεν επαρκούν για την πραγματοποίηση πολυάριθμων πρόσθετων στοιχείων για μια πλήρη μέρα. Είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση, τέλεια σε συνδυασμό με μια φούστα, φόρεμα ή ωραίο παντελόνι. Οι ιμάντες είναι συνήθως σε μήκος που η τσάντα να κρατιέται με το χέρι, σε αντίθεση με την τσάντα που περνάει πέρα ​​από τον ώμο.
Tote Bag
Tote Bags γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, και πλέον και σαν καθημερινές τσάντες, και  όχι απλά για να ταξιδέψεις. Οι περισσότεροι σχεδιαστές δημιουργούν τις  tote τσάντες, συχνά σε μαλακό και ζεστό δέρμα (αλλά μην ανησυχείτε, οι totes μπορούν να βρεθούν σε όλα τα υφάσματα.) Ίσως είναι ο όλο και αυξανόμενος αριθμός των ειδών οι γυναίκες που φέρνουν μαζί τους που κάνουν τις tote τσάντες τόσο δημοφιλείς.
Totes μπορείτε να βρείτε σε πολλά τρελά υφάσματα και σχέδια, αλλά οι περισσότερες γυναίκες θα διαλέξουμε με βάση  την καλύτερη δυνατή χρήση από ένα πιο ουδέτερο χρώμα και ύφασμα, δηλαδή- μαύρες, καφέ, γκρι ή και ασημί έτσι ώστε να συμπληρώνει όσα δυνατόν περισσότερα σύνολα μπορούμε.
Wristlet
Wristlets είναι εξαιρετικές τσάντες, διότι μπορούν να εξυπηρετήσουν δύο σκοπούς – πρώτον μπορούν να είναι το πορτοφόλι σας, ή όπως περισσότεροι προτιμούν να τις παίρνετε με ένα λουράκι αλυσιδίτσα που μπορεί να ενωθεί και να γίνει μια μεγαλύτερο τσάντα (ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει σημαντικά στοιχεία, όπως είναι τα κλειδιά ή τα χρήματα, ξεχωριστά από το υπόλοιπο του περιεχομένου σε μια μεγαλύτερη τσάντα.) Η μάρκα Coach βοήθησε να διαδώσει τις τσάντες wristlets πριν από αρκετά χρόνια, και πολλοί σχεδιαστές έχουν σήμερα wristlets ως μέρος του καταλόγου των τσαντών χειρός  τους, συμπεριλαμβανομένων των Marc Jacobs.
Επειδή τα wristlets είναι μικροσκοπικά σε μέγεθος, σας προτείνω να τις πάρετε σε φωτεινές αποχρώσεις  ή χρωματιστά μοτίβα που έτσι θα φαίνονται εντυπωσιακές, χαριτωμένες και ελκυστικές.
Over – the – shoulder  bag
Αυτή μπορεί να είναι οποιαδήποτε τσάντα που είναι αρκετά μεγάλη, έτσι ώστε να φοριέται πάνω από τον ώμο ή πέρα ​​από το στήθος, ιδανικό για περιπτώσεις κατά τις οποίες θα πρέπει να διατηρήσετε και τα δύο χέρια ελεύθερα ή θέλετε επιπλέον προστασία για την τσάντα σας – καθώς σαν μητέρες όταν σπρώχνετε τα καροτσάκια, ή για τα μακρινά σας ταξίδια,  για τα ψώνια ή ακόμα σε πολυσύχναστες περιοχέςόπου πάντα υπάρχει ο φόβος του «μακρυχέρη». Ένα στυλ που ταιριάζει σε αυτή την απαίτηση είναι η τσάντα «ταχυδρόμου».

koketa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου