Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ :Τα μυστικα τρικ στη ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΔΙΑΙΤΑ της!!!


Παρακάτω θα δούμε τα "μυστικά" τρικ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΔΙΑΙΤΑΣ της πανέμορφης ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ώστε να τα εφαρμόσουμε και το πως ανταπεξέρχεται έχοντας ένα τόσο πολυάσχολο πρόγραμμα!!!

 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ:

Η Κατερίνα δεν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή αλλά φροντίζει να μένει πιστή σε ένα πολύ καλό μοντέλο διατροφής που περιλαμβάνει πάντα πρωινό, αφού ξέρει πολύ καλά ότι είναι το βασικό γεύμα της ημέρας.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ:

Μπανάνα, γιαούρτι, μέλι, δημητριακά με γάλα. Βέβαια επειδή δεν της αρέσει η καταπίεση μπορεί να φάει τα πάντα αλλά με μέτρο.

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ;

Προσέχει και εκεί πάρα πολύ τη διατροφή της αφού επιλέγει σαλάτες ή ψητό κοτόπουλο και αποφεύγει τα τηγανητά, το λάδι και τα γλυκά ενώ πιστεύει ότι το θέμα είναι η ποσότητα του φαγητού και το να μην ξεφεύγει από το μέτρο.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Ή ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ;

Το κορίτσι μπορεί για αρκετό καιρό να έτρωγε απ'έξω μιας και δεν υπήρχε χρόνος για μαγείρεμα όωμς δεν της έκανε και πολύ καλό. Τώρα βρήκε το μυστικό που της έλυσε τα χέρια: και είναι ο ατμομάγειρας!
Αν θέλεις κορμάρα σαν της Κατερίνας, πάρε ατμομάγειρα γιατί εκεί μπορείς να μαγειρέψεις όπως το Κατερινάκι τα πάντα: φιλέτο κοτόπουλου, ρύζι, λαχανικά χωρίς λάδι και πολύ γρήγορα σε μόλις 20 λεπτάκια!

ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ;

Το βραδινό της είναι ελαφρύ αλλά το βασικό είναι ότι φροντίζει να μην τρώει μετά τις 9.

ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ:

Εκτός από τη διατροφή όμως και η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να κρατιέται σε φόρμα το Κατερινάκι. Το μυστικό της είναι το spinning και το λατρεύει αφού πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα! Έχει δει αποτέλεσμα στο σώμα της μιας και κάνει γράμμωση ενώ την διασκεδάζει παράλληλα. Ειδικά για τους γλουτούς μιας και διατηρεί την ανόρθωση και τη σύσφιξη είναι ιδανικό όπως λέει και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε!

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗ:

Φιλετάκια κοτόπουλου στον ατμό με σος γιαουρτιού που περιέχει λίγο πολτό ελιάς και συνοδεύει τέλεια τα λαχανικά της!

πηγή:http://womenonly.gr

3 σχόλια: