Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Pippa Middleton: Η "σκιά" της πάνω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ



Ένας χρόνος έχει περάσει από το γάμο του πρίγκηπα Γουίλιαμ με την Κέητ Μίντλετον και την παράσταση έχει κλέψει η αδερφή της νύφης.
Η Πίππα είχε κάνει αίσθηση με την εντυπωσιακή και σέξι εμφάνισή της στον πριγκηπικό γάμο αλλά στην πορεία του χρόνου συνεχίζει να κάνει αίσθηση με την πολυτάραχη ζωή της.
Φήμες από τους κύκλους του παλατιού, θέλουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι έξαλλη με την αδερφή της Κέητ η οποία έχει επιλέξει να ζει έντονα τη ζωή της και να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα δίνοντας συνεχώς τροφή για σχόλια.

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι υπήρξε η πρόσφατη περιπέτεια της Πίππα και της παρέας της στο Παρίσι με ένα όπλο που έβγαλε φίλος της και απείλησε έναν φωτογράφο ενώ συνοδηγός ήταν η 28χρονη κοπέλα.
Αν αποδειχτεί ότι αυτό ήταν αληθινό, τότε η όμορφη Πίππα κινδυνεύει με εφτά χρόνια φυλάκισης ενώ αν αποδειχτεί ότι ήταν ψεύτικο τότε μπορεί να τη γλιτώσει με ποινή που δε θα ξεπερνάει τα δύο χρόνια με αναστολή. 
Πάντως το περιοδικό TIME την είχε εντάξει στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη και μάλιστα σε θέση καλύτερη ακόμη και από αυτή του γαμπρού της.
radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου