Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτή είναι κόρη του Μιχαλολιάκου, της Χρυσής Αυγής


 Αυτή είναι κόρη του Μιχαλολιάκου, της Χρυσής Αυγής
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, μπορεί να μην έχει τη φιλοδοξία να εξελιχθεί μελλοντικά στην Ελληνίδα Μαρίν Λεπέν, ωστόσο η 24χρονη μοναχοκόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στηρίζει με πάθος τα όσα πρεσβεύουν το κόμμα του πατέρα της και οι ομοϊδεάτες της.
Μπορεί λόγω ηλικίας να μην είναι υποψήφια βουλευτής στις επικείμενες εκλογές, ωστόσο θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή της στις μεθεπόμενες, όποτε κι αν γίνουν.
Στην ερώτηση «πώς αισθάνεστε για το «βαρύ» επώνυμό σας;» η ίδια απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Αισθάνομαι όπως κάθε παιδί ενός οποιουδήποτε σημαντικού άντρα, είτε δέχομαι επιθέσεις λόγω του επωνύμου μου, που είμαι περήφανη γι΄αυτό, είτε κρίνομαι αποκλειστικά και μόνο ως Ουρανία –για τον εαυτό μου, τις επιλογές μου και τίποτε άλλο».
Η κόρη του «σκληρού» της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πως έχει φίλους που ψηφίζουν ΚΚΕ, με τους οποίους όμως δεν μαλλιοτραβιέται λόγω πεποιθήσεων. «Το γεγονός πως διαφωνούμε σε κάποια σημαντικά σημεία δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κοινωνικές σχέσεις ή δεν θα συζητάμε καν μεταξύ μας. Πολλοί από τους φίλους και γνωστούς που ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς τελευταία ξεκίνησαν να μου δίνουν πολλά δίκια», καταλήγει.
Το lifestyle προκαλεί αλλεργία στην 24χρονη πτυχιούχο Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει ακόμη και αν ο πατέρας της καθίσει στα βουλευτικά έδρανα. «Το πολιτικό lifestyle δεν με αφορά. Οι πολιτικοί είναι για να εργάζονται για την Ελλάδα, όχι για να απασχολούν τα μεσημβρινά και τα lifestyle έντυπα. Δεν μου αρέσει, αλλά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα» δήλωσε.

troktiko

10 σχόλια:

  1. Koita skatofatsa poy'xei to paxysarko re file...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxa re sy an ginontousan kallisteia gia asxhmes ayth tha evgene miss universe!Dagwto!
      popo asxhmia to fasistaki... OUST

      Διαγραφή
    2. Εστιάστε σ'αυτά που λέει κι όχι στην εμφάνισή της.Δεν διάλεξε αυτή να είναι έτσι... Έχει αρχές και μόρφωση που δεν έχουν άλλες με ψέφτικα βυζιά και άσπρα μαλλάκια που θεωρείτε θεές.
      Την συγχαίρω που κάνει συζητήσεις και παρέες και με αριστερούς αν και δεν συμφωνώ με τις φασιστικές αρχές του κόμματος του πατέρα της.

      Διαγραφή
  2. claire
    Ποιες ειναι οι αρχές της ;!!!!!!!

    -Nα υποστηρίζει ενα κόμμα (Χρυση Αυγή) το όποιο προέρχεται απο την ιδεολογικη φασιστική Γερμανία η οποια σκοτωσε,βιασε και κρεμασε χιλιαδες Ελληνες!!!!!

    -Ενα κομμα που ειναι κατα των γυναικών.

    -Διαβαστε κανενα βιβλίο να ξεστραβωθείτε μερικοί "Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής", πρώην κορυφαίο μέλος Χάρης Κουσουμβρής της Αυγής για τα ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΠΛΗΚΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.!!!!!!

    Γιώργος Τσομπανίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ άντε επιτέλους! Να ξεστραβωθεί ο κόσμος πριν τις εκλογες γιατί αν γινει το κακό και μπει η Χρυσή αυγή στη Βουλή ζήτω που καϊκαμε!

      Αυτοί που έχουν σκοπό να ψηφίσουν χρυσή αυγή ας ψάξουν λίγο τι εστί φασισμός,ναζισμός ,'Αουσβιτσς κλπ κλπ νομίζω θα αλλάξουν γρήγορα γνώμη!

      Διαγραφή
  3. Me ftiaxnoun ta progoulia ths xaxaxaxaxaxaxax!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο καθυστερημενοι ειστε για να κρινεται ενα κοριτσακι ετσι. Βλεπω οτι ειστε πολυ...δημοκρατικοι για να κρινετε καποιον ανθρωπο απο το αν εχει προγουλια. Η Χρυση Αυγη ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι ενας πολιτικος φορεας που εχει μια βαση: τον εθνικισμο. Δηλαδη, κρινουμε τα παντα σύμφωνα με το αν κανει καλο στην πατριδα και στο εθνος. Οσο γι αυτους που θεωρουν την Χρυση Αυγη ως νεοναζι, η απαντηση ειναι η εξης: Πιστευετε πραγματικα οτι ο κ. Μηχαλολιακος θα νοσταλγουσε τον Ηιτλερ και οχι τον καθε Ελληνα που εδωσε την ψυχη του για την πατριδα του? Πρεπει να ειναι καποιος διανοητικα καθυστερημενος για να πιστευει οτι ο Χρυσαυγιτης ειναι με το μερος των Γερμανων και οχι με το μερος του τοπου που μεγαλωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον δεν είναι κοριτσάκι είναι γυναίκα (ετών 24 λέει το άρθρο),άλλο που μοιάζει με μικρό 15χρονο αγοράκι που τρώει απ'τα αμερικάνικα mc'donalds.

      2ον σχετικά με το ""Βλεπω οτι ειστε πολυ...δημοκρατικοι για να κρινετε καποιον ανθρωπο απο το αν εχει προγουλια""... Ναι είμαστε πολύ δημοκρατικοί που κρίνουμε τους ανθρώπους απ'τα προγούλια τους.. όσο δημοκρατικοί είστε κι εσείς που κρίνετε τους ανθρώπους από το χρώμα τους,την εθνικότητά τους,την θρησκεία τους και άλλα πολλά κι όταν δεν συμφωνούν με τα πιστεύω σας πρέπει να τους γαμάμε στο ξύλο ή και να τους σκοτώνουμε.

      3ον Δεν είναι απλά εθνικιστές οι αγαπητοί σας χρυσαυγίτες είναι ΝΑΖΙΣΤΕΣ και το ξέρουν όλοι,εδώ το παραδέχονται και οι ίδιοι... αφού γιορτάζουν τα γενέθλια του Χίτλερ..

      4ον μόνο το καλό της πατρίδας του δεν θέλει ο κύριος Μιχαλολιάκος αφού αν το ήθελε δεν θα διατηρούσε ροζ ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθηνας όπως ήρθε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες...


      Ξύπνα... κι άλλαξε μυαλά πριν τις 6 Μαϊου!

      Διαγραφή
  5. 1. Βλεπω αγαπητε οτι πασχεις απο ηλικιακο και "ζυγισματικο" και διατροφικο ρατσισμο. Ετσι χαιρομαι να βγαινει ο αληθινος σου εαυτος. Εξω αυτοι που τρωνε Μακ Ντολαντς απο την Ελλαδα!

    2. Απλα εθνικιστες ειναι οι Χρυσαυγιτες. Η καραμελα Ναζι ειναι για να σοκαρει τον κοσμο. Ναζι ηταν οι Ναζι του Γ. Ραιχ. Ευτυχως ή δυστηχως δεν θα ξαναυπαρξουν. Και για του λογου το αληθες, μιας και εισαι ημιμαθης. Ο Γερμανικος ναζισμος ή πιο σωστα εθνικοσοσιαλισμος ειναι η Γερμανικη εκφανση του εθνικισμου, κατι στο οποιο ρε αδερφε δεν κολαει με την Ελλαδα. Η απαντηση στην προβοκατορικη ιδεολογια οτι η Χρυση Αυγη ειναι ναζιστικη, ειναι οτι οποιοσδηποτε νοημων και μορφωμενος ανθρωπος μπορει να ειναι ανοιχτομυαλος οσον αφορα οποιαδηποτε ιδεολογια. Και για τροφη σαν σκεψη. Ενα καλο που μπορεις να παρεις απο τον Ναζισμο, ειναι οτι το ολοκαυτωμα μπορει και να μην εγινε ποτε. Αν με θεωρειτε ακραιο..

    Τι γνωμη εχετε για εναν εβραιο που λεει οτι το ολοκαυτωμα δεν εγινε ποτε!
    http://www.prothink.tv/?p=790

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν διάβασα, το άρθρο. Δεν ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για το "τι είναι ή τι πιστεύει αυτό το κόμμα" όσο για το αν το ανέρχομό του θα βοηθήσει ή θα βλάβει το κίνημα να αποκαλυφθεί στο κόσμο την αλήθεια για τη συζήτηση για το "ολοκαύτομα". εγώ δεν νομίζω ότι μια αυστηρά εθνικιστική πολιτική στην Ελλάδα ή αλλού θα ήταν το καλύτερο για όσους σαν εμένα έχουνε παντρευτεί σύζυγο από άλλη χώρα. Αλλά συμφωνώ γενικότερα μετά από τόσα βιβλία τόση έρευνα ότι η συνηθισμένη εικόνα που έχει η κοινωνία για τις διώξεις αυτών των ανθρώπων έιναι εντελώς λάθος. Ένας σωφρών αλλά προπαγανδισμένος άνθρωπος όπως και ήμουν εγώ δεν φαντάζομαι να διαβάσει το δικό μου σχόλειο και να προκληθεί να πάει να μάθει για το θέμα. Άλλα δεν φτάει το ότι ίσως είναι σώφρων, φτάει η προπαγάνδα. αν το πάρα πάνω λινκ δεν δουλεύει δοκίμασε το ihr.org ή το codoh.com, και το holocaustdenialvideos.com, "One Third of The Holocaust", "Buchenwald, a Dumb Dumb Portrayal Of Evil", "David Cole Interviews Dr. Francizsek Piper" κτλ. ζήτο η αλήθεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή