Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

5 συμβουλές για υπέροχα λαμπερά νύχια με διάρκεια!


Πόσες φορές δεν έχεις δεις το μανικιούρ σου να χαλάει από τη δεύτερη κιόλας μέρα και έχεις μείνει με την απορία τι κάνεις λάθος και δε ν διαρκεί όσο θα έπρεπε;
Πόσες φορές δεν έχεις δεις το μανικιούρ σου να χαλάει από τη δεύτερη κιόλας μέρα και έχεις μείνει με την απορία τι κάνεις λάθος και δε ν διαρκεί όσο θα έπρεπε; Επειδή και το χρώμα των νυχιών δε θέλει κόπο αλλά τρόπο δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να δεις το μανικιούρ σου να κρατάει 10 ολόκληρες μέρες!

Ναι στο δικό σου βερνίκι: αν επισκεφθείς κάποια επαγγελματία για να περιποιηθείς και να βάψει τα νυχάκι σου τότε δεν έχεις παρά να φέρεις από το σπίτι το δικό σου βερνίκι! Επειδή ορισμένα ινστιτούτα συνήθως "αραιώνουν" το μανό έτσι ώστε να διαρκεί περισσότερο, τοπ χρώμα σου μπορεί να βγει διαφορετικό και αλλοιωμένο από αυτό που περιμένεις! Πάρε λοιπόν μαζί σου το βερνίκι σου από το σπίτι αν θέλεις ακριβώς την ίδια αυτή απόχρωση. Έχε κατά νου ότι όταν προσέχεις τα βερνίκια σου και τα διατηρείς σε ένα σκοτεινό σημείο του σπιτιού τότε μπορεί το χρώμα τους να μείνει αναλλοίωτο μέχρι και 1 χρόνο!
Προστάτεψε το νυχάκι σου με τέλεια βάση από τη Lancôme, Le Vernis Nail Base Coat, και θαύμασε τα αψεγάδιαστα νυχάκια σου!
Προστάτεψε το νυχάκι σου με τέλεια βάση από τη Lancôme, Le Vernis Nail Base Coat, και θαύμασε τα αψεγάδιαστα νυχάκια σου!
Καθαρά νυχάκια:μόνο αν η επιφάνεια του νυχιού σου είναι απόλυτα καθαρή και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε υπολείμματα βερνικιού τότε και μόνο τότε έχεις πιθανότητες να δεις το χρωματάκι στα νύχια σου να διατηρείται! Με τη βοήθεια μιας μπατονέτας που πρώτα έχεις βουτήξει σε ασετόν καθάρισε μέχρι και το πιο μικρό υπόλειμμα μανό από την επιφάνεια του νυχιού σου.
Τιπ: τα πετσάκια δεν είναι ότι καλύτερο αν θέλεις το νυχάκι σου να φαίνεται τέλειο και πιο μεγάλο, άρα δεν έχεις παρά να πιέζεις τα πετσάκια προς τα κάτω και θα δεις την επιφάνια του νυχιού σου να μεγαλώνει απίστευτα!
Το σωστό λιμάρισμα: φρόντισε τα νυχάκια σου να είναι καθαρά και λιμαρισμένα με το σχήμα που θέλεις, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο σούπερ. Τα τετράγωνα σχήματα είναι ιδανικά για κοντλά νυχάκια αν και λίγο αυστηρά σαν σχήμα. Τα πιο "στρογγυλεμένα" είναι ιδανικά αν έχεις μακρύ και γερό νυχάκι.
Η βάση είναι το παν: η βάση που θα απλώσεις στα νυχάκια σου δεν είναι μόνο μια στρώση που προετοιμάζει το νύχι για το χρώμα που θα ακολουθήσει , είναι και ένας τρόπος για να προστατέψεις την επιφάνεια του νυχιού σου και να κάνεις το χρωματάκι σου να παραμείνει σταθερό και λαμπερό στο νύχι για πολύ περισσότερο!
Η τεχνική του χρώματος: ο τρόπος που θα απλώσεις το βερνίκι σου είναι πολύ σημαντικός για το αν θα διατηρηθεί το χρώμα ή όχι. Απλώνοντας από τη μέση του νυχιού σαν επαγγελματίας και στη συνέχεια στις δύο ακριανές μεριές του νυχιού, καταφέρνεις να καλύψεις τέλεια όλη την επιφάνεια του νυχιού.
Τιπ: το θαυματουργό γάντι όταν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού προστατεύει το νυχάκι σου και κάνει το μανικιούρ σου να διαρκεί πολύ περισσότερο γι'αυτό μην το ξεχνάς!
Στέγνωσες; Το κατά πόσο έχουν στεγνώσει τα νυχάκια σου είναι πολύ σημαντικό για το αν θα διατηρηθεί ή όχι το χρώμα σου. Για να δεις αν έχουν στεγνώσει κόλλησε τα μεταξύ τους έτσι ώστε να δεις αν "κολλάνε" μεταξύ τους ή όχι.
Τιπ: το βερνίκι σου μπορεί να κάνει να στεγνώσει μέχρι και 12 ώρες, για να μην έχεις φόβο να χαλάσει το χρώμα σου! Φυσικά και δε γίνεται να περιμένεις τόσες ώρες για αν στεγνώσει αλλά για κάνα δύο ώρες φρόντισε να μην ταλαιπωρείς πολύ τα νυχάκια σου για να διατηρηθεί όλο και περισσότερο το χρώμα!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου