Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ζώδια και Πεθερές!


Γνωριμία με τη μαμά του:

Δες πώς θα περάσεις το “τεστ” της πρώτης συνάντησης.




Μητέρα Κριός

Η μητέρα Κριός είναι ο αρχηγός της οικογένειας και τα πάντα πρέπει πρώτα να περάσουν από την έγκρισή της, γι’ αυτό πρέπει να την εντυπωσιάσεις! Ευτυχώς αυτό δε θα είναι και πολύ δύσκολο, αφού πρόκειται για μία γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και κεφάτη, που σίγουρα θα σε υποδεχτεί με θετική διάθεση. Εσύ, φαντάσου ότι θα συναντήσεις μια φίλη, με την οποία θα κουβεντιάσετε περί ανέμων και υδάτων. Φρόντισε να αποβάλλεις το άγχος σου και να είσαι αυθόρμητη και ευχάριστη. Ντύσου απλά και καθημερινά, χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς να δείχνεις συντηρητική. Θα περάσεις το τεστ της πρώτης γνωριμίας με άριστα, αν η μητέρα Κριός αντιληφθεί ότι είσαι ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια, ενέργεια και πάνω από όλα ειλικρίνεια, που θα φροντίζεις και θα αγαπάς το γιό της!



Μητέρα Ταύρος

Η μητέρα Ταύρος είναι μία συντηρητική γυναίκα, που η οικογένειά της και ιδιαίτερα ο γιός της είναι το Α και το Ω στη ζωής της! Στην πρώτη σας συνάντηση, θα είναι καχύποπτη και επιφυλακτική. Πολλές από τις ερωτήσεις που θα σου κάνει θα είναι “παγίδα”, απλά και μόνο για να τεστάρει την προσωπικότητά σου. Για να την εντυπωσιάσεις, αρκεί να φανερώσεις την γλυκύτητά σου, να είσαι διακριτική και να την βεβαιώσεις με τους τρόπους σου ότι λατρεύεις την οικογένεια! Όσο για την εμφάνισή σου, ξέχνα τα φθαρμένα τζιν ή τις ψηλοτάκουνες γόβες. Ένα απλό, ρομαντικό φόρεμα και αρκετά διακριτικό μακιγιάζ θα είναι ο,τι πρέπει, αφού θα την κάνει να βεβαιωθεί ότι ο γιός της έχει επιλέξει μία γυναίκα, που διαθέτει ήθος, σοβαρότητα.



Μητέρα Δίδυμοι

Η μαμά Δίδυμος είναι μοντέρνα, κοινωνική και το κύριο μέλημά της είναι να βλέπει το γιό της χαμογελαστό και ευτυχισμένο! Δεν χρειάζεται κανένα άγχος λοιπόν για την γνωριμία σου μαζί της και σίγουρα θα σε λατρέψει, αν διαπιστώσει ότι εσύ και ο γιός της περνάτε όμορφα μαζί! Το ντύσιμό σου θα πρέπει να είναι απλό και καθημερινό, σαν να πηγαίνεις να συναντήσεις την παρέα σου. Δείξε ότι είσαι μία γυναίκα έξυπνη, που της αρέσει να εξελίσσεσαι, εκδήλωσε το φιλικό και καλοπροαίρετο χαρακτήρα σου και σίγουρα η μητέρα του αγαπημένου σου, μπορεί να γίνει μία από τις καλύτερές σου φίλες!



Μητέρα Καρκίνος

Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και προσπάθεια από την πλευρά σου για να κερδίσεις την εύνοιά της, γιατί η μητέρα Καρκίνος έχει υπερβολικό δέσιμο με τον γιό της! Αν όμως καταφέρεις να την κερδίσεις, να είσαι βέβαιη ότι η σχέση σου θα αποκτήσει άλλη σταθερότητα, αφού κι ο καλός σου ακούει πάντα αυτό που θα του πει η μαμά! Για να την εντυπωσιάσεις, καταρχήν διάλεξε ένα σοβαρό και συντηρητικό ντύσιμο, κατά προτίμηση κάποιο ανάλαφρο φορεματάκι σε παστέλ απόχρωση. Θα πρέπει να είσαι ευγενική, λιγομίλητη και σοβαρή, δείξε προθυμία να την βοηθήσεις στο σερβίρισμα του φαγητού και άφησε με τρόπο να εννοηθεί ότι το χόμπι σου είναι η μαγειρική! Η μαμά Καρκίνος θέλει μία νύφη που θα είναι καλή νοικοκυρά και θα ξέρει να φροντίζει τον κανακάρη της!



Μητέρα Λέων

Αν η μητέρα του συντρόφου σου ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, τότε θα συναντήσεις μία πληθωρική γυναίκα, με δυναμική προσωπικότητα και προσεγμένη εμφάνιση. Στην πρώτη σας συνάντηση φόρεσε το αγαπημένο σου ακριβό φόρεμα, ψηλοτάκουνες γόβες και δώσε σημασία στα αξεσουάρ και στο μακιγιάζ σου, χωρίς όμως πολλές υπερβολές. Και επειδή έχεις να κάνεις με Λέων, φυσικά, δε θα πας με άδεια χέρια, θα της προσφέρεις οπωσδήποτε γλυκά ή λουλούδια, για να δείξεις ότι την τιμάς. Στη συζήτηση που θα κάνετε, δείξε ενδιαφέρον να μάθεις περισσότερα πράγματα για αυτήν, αλλά και για τα παιδικά χρόνια του γιού της! Είναι εύκολο από την πλευρά σου να την εντυπωσιάσεις, για να διατηρήσεις την συμπάθειά της όμως, θα πρέπει να την πείσεις ότι ο σκοπός σου δεν είναι να αποτραβήξεις τον γιό της και να πάρεις τη θέση της!



Μητέρα Παρθένος

Η Παρθένος είναι μία παραδοσιακή μαμά, παλαιών αρχών που θέλει στο σπίτι της να επικρατεί η τάξη, η οργάνωση, αλλά πάνω από όλα η τιμιότητα. Αν ο καλός σου προσφέρθηκε να σου γνωρίσει τη μητέρα του, είναι βέβαιο ότι βλέπει στα σοβαρά τη σχέση σας. Θα σε υποδεχτεί με ύφος κάπως απόμακρο, διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας. Στη συνάντησή σας να ντυθείς απλά, καθημερινά και καθόλου προκλητικά, γιατί αυτό θα της κάνει αρνητική εντύπωση. Πρόσεξε αρκετά τα λόγια και τη συμπεριφορά σου και μην προσπαθήσεις να κερδίσεις την οικειότητα από την πρώτη στιγμή. Να θυμάσαι πως η μαμά Παρθένος ανήκει στα ζώδια που δίνουν σημασία ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Αν η πρώτη εντύπωση που θα της δώσεις δεν είναι η ιδανική, τότε είναι δύσκολο να την αλλάξεις στη συνέχεια. Και να θυμάσαι, έχει μανία με την καθαριότητα!



Μητέρα Ζυγός

Η μητέρα Ζυγός σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με την εγκαρδιότητα και τη θέρμη της. Θα σε κάνει να νιώσεις οικειότητα, σαν να την ήξερες χρόνια. Θέλει να την συμπαθήσεις, ώστε να μην έρθει σε σύγκρουση με το γιό της. Ωστόσο πρόσεξε, γιατί πίσω από αυτή την ευγενική και καλοπροαίρετη συμπεριφορά κρύβεται μία γυναίκα με διπλωματία. Αν δεν σε συμπαθήσει, δεν θα στο δείξει, αλλά θα προσπαθήσει με τον τρόπο της, να επηρεάσει το παιδί της. Για να περάσεις το τεστ, αρκεί να της δείξεις ότι είσαι ευγενική, ευχάριστη στην παρέα, αλλά και ήρεμη. Η εμφάνισή σου θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι καλοντυμένη και τα μαλλιά σου, τα νύχια και το μακιγιάζ να είναι προσεγμένα. Μετά τη συνάντησή σας, είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία επαφή μαζί της και να παροτρύνεις το γιό της να την επισκέπτεται πιο συχνά. Αν νιώσει ότι ο γιός της δεν την παραμελεί εξαιτίας της σχέσης σας και εσύ είσαι φιλική απέναντί της, σίγουρα θα τα πάτε περίφημα!



Μητέρα Σκορπιός

Αν η μητέρα του συντρόφου σου ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι πολύ δύσκολο από μέρους σου να κερδίσεις την εύνοιά της. Το βλέμμα της θα είναι ανιχνευτικό και αρκετά διαπεραστικό, γιατί θα προσπαθεί να αντιληφθεί τις αληθινές προθέσεις και τους σκοπούς σου. Δεν θα διστάσει να σου κάνει προσωπικά ή αδιάκριτα ερωτήματα και θα προσπαθήσει με τον τρόπο της, να διεισδύσει στη σχέση, για να επιβλέπει αν το παιδί της είναι ευτυχισμένο. Τι χρειάζεται να κάνεις από την πλευρά σου; Να είσαι ειλικρινής, αλλά να προσέχεις πολύ τα λόγια σου, γιατί πολλά από αυτά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και εναντίον σου. Επίσης, φρόντισε να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας, επειδή η μητέρα Σκορπιός αν πάρει “αέρα”, μετά θα επεμβαίνει με το παραμικρό στη σχέση σας.



Μητέρα Τοξότης

Είσαι σίγουρα τυχερή, αν η μητέρα του συντρόφου σου ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη! Ακόμα και αν δεν κερδίσεις την απόλυτη συμπάθειά της, δεν πρόκειται ποτέ να επέμβει στη σχέση σου με το γιό της, γιατί είναι μία σύγχρονη και ανεξάρτητη γυναίκα, που τα πάει πολύ καλά με άτομα μικρότερης ηλικίας! Αυτό που επιθυμεί για το γιό της είναι να έχει στο πλάι του μία γυναίκα έξυπνη και δραστήρια. Την ενδιαφέρει το πνεύμα και το μορφωτικό επίπεδο, ενώ αδιαφορεί για την κοινωνική τάξη ή το οικονομικό σου υπόβαθρο. Δεν της αρέσουν οι ψεύτικοι άνθρωποι και οι δήθεν συμπεριφορές, για αυτό να είσαι απλά ο εαυτός σου χωρίς να προσποιείσαι και σίγουρα θα την έχεις με το μέρος σου!



Μητέρα Αιγόκερως

Η Αιγόκερως είναι μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές μητέρες του ζωδιακού! Αυτό που θέλει είναι να βρει ο γιός της μία νύφη ευκατάστατη κι από “τζάκι”, για να μπορεί και αυτή από την πλευρά της να νιώθει περήφανη για την επιλογή του. Είναι γυναίκα παλαιών αρχών, συντηρητική και απόλυτη. Στην πρώτη σας συνάντηση θα σε ρωτήσει τα πάντα για την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση, αλλά και για την οικογένειά σου. Δεν χρειάζεται να πεις ψέματα για να την εντυπωσιάσεις, ωστόσο αν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι κάποια πράγματα που μπορεί να μάθει για εσένα δεν θα της αρέσουν, προσπάθησε με διακριτικό τρόπο να μη φανερωθούν. Δείξε απέναντί της τυπικότητα, συνέπεια και σοβαρότητα και δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα!



Μητέρα Υδροχόος

Η μητέρα Υδροχόος θα γίνει η καινούρια σου φίλη! Είναι φιλελεύθερη, ανοιχτόμυαλη και θέλει να τα έχει καλά με τους φίλους αλλά και το κορίτσι του γιού της. Θα εκπλαγείς από τις σύγχρονες απόψεις της, αλλά και την κοινωνικότητά της. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν τη συναντήσεις, είναι ότι πρόκειται για μία γυναίκα με κοινωνικές ευαισθησίες, λατρεύει τα ζώα, βοηθά τους αδύναμους ανθρώπους και προστατεύει το περιβάλλον. Μία συζήτηση για κάποιο φλέγον κοινωνικό ή και πολιτικό θέμα, είναι μία καλή αρχή για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα. Στην εξέλιξη της γνωριμίας σας, θα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορείς να συζητήσεις ανοιχτά για όλα, θα σε συμβουλέψει και θα σε βοηθήσει στη σχέση σου με το γιό της.



Μητέρα Ιχθείς

Η μαμά Ιχθύς έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γιό της, τον οποίο φροντίζει ακόμα σαν να είναι μωρό. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι το αγοράκι της έχει πλέον μεγαλώσει, γι’ αυτό και θα της είναι αρκετά δύσκολο να σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Το εγκάρδιο χαμόγελό σου και ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια, είναι μια πολύ καλή αρχή για να γνωριστείτε. Να θυμάσαι ότι πρέπει να είναι η πρωταγωνίστρια της συνάντησης, φρόντισε να της δείξεις το ενδιαφέρον σου και μίλησέ της με θαυμασμό, για όλα όσα έχεις μάθει για αυτήν από τον γιό της! Η μητέρα Ιχθύς είναι σαν ένα μικρό παιδί που θέλει κανάκεμα και προσοχή! Βοήθησέ την με το στρώσιμο του τραπεζιού και πάρε την πρωτοβουλία να της προτείνεις μία δεύτερη συνάντηση!


Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου