Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Όταν μπερδεύεις το make up με ...σκατά

ή όταν δεν έχεις λεφτά να πάρεις make up (απολύτως λογικό στις μέρες μας)...
Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια απόχρωση...

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχ μονο μην αλλαξεις τον τιτλο σε παρακαλω!!!βαχαχαχχαχ ΚΛΑΙΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω να φταίει το make-up με την τύπισσα. Μοιάζει να το έχει παρακάνει στα σπρέι συμπυκνωμένης καροτίνης* ή/και στο σολάριουμ (το "tanning booth" της περιγραφής είναι ένας τύπος σολάριουμ όπου στέκεσαι όρθιος). Θα πόνταρα περισσότερα στα σπρέι πάντως. Έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση που έχουν οι μποντιμπιλντεράδες όταν έχουν σόου.

    Ο λόγος που γίνονται σαν μπρούτζινα αγάλματα είναι γιατί ο συνδυασμός αυτού του χρώματος και του λαδιού με το οποίο παστώνονται διαγράφει καλύτερα τους μύες τους, κάνει καλύτερες σκιάσεις κτλ. Το make-up δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό παρά μόνο ίσως να το κουκουλώσει (εν μέρει), άρα ίσως να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Μετά από μερικές μέρες αυτό το μπρουτζομαύρισμα σβήνει. Επανέρχεσαι στα ίσα σου μετά από καμία βδομάδα.

    *ίσως να είναι και μείγμα καροτίνης και μελανίνης, δεν είμαι βέβαιος. Τα χρησιμοποιούσαν κάποιοι αθλητές που έκαναν επιδείξεις σε ένα γυμναστήριο που πήγαινα παλιά για να "μαυρίσουν". Γινόντουσαν ακριβώς όπως η κορασίδα, σκατουλομπρούτζινοι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή