Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"Πωλείται χώρα ηλιόλουστη" στο Ebay...!


Τη χώρα... προς πώληση στο Ebay έβγαλε ένας "Αγανακτισμένος" Έλληνας, περιγράφοντας το "ακίνητο" με αρκετή δόση χιούμορ. Ωστόσο δεν έπιασε πολλά - η καλύτερη προσφορά ήταν48.000 δολάρια.


Ο πωλητής αναφέρει πως πουλά "ό,τι έμεινε από τη χώρα". Την περιγράφει ως "λίγο μεταχειρισμένη, με χαμηλούς μισθούς καισυντάξεις και χαμηλές απαιτήσεις", ωστόσο προσθέτει ότι "αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερηκαι έχει πολύ ήλιο".

Σημειώνει επίσης ότι έχει "μεγάλο φυσικό πλούτο που ακόμη δεν έχει αγγιχτεί" και ότι "ηγραφειοκρατεία είναι στα καλύτερά της: Φανταστικό σύστημα λαδώματος, χτισμένο μετά από 20 χρόνια εμπειρίας".

"Η υπακοή στην τρόικα, το ΔΝΤ και τους τραπεζίτες είναι εξασφαλισμένη" προσθέτει η αγγελία που καταλήγει ότι αυτός που θα αγοράσει τη χώρα θα πάρει μαζί και 300 πολιτικούς "άριστα εκπαιδευμένους σε ανώτατη σχολή σκανδάλων" αλλά και "δωρεάν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με μεγάλη αξία στις διεθνείς αγορές: για κονφετί".

Η παραπάνω αγγελία δεν υπάρχει πια στο Ebay, ωστόσο όσο ήταν δημοσιευμένη οι προσφορές ξεκίνησαν από το ποσό των 1.550 δολαρίων και έφτασαν μέχρι τα 48.000 δολάρια. Μετά οι υπεύθυνοι την κατέβασαν, καθώς προφανώς κάποιος διαμαρτυρήθηκε ή έγινε κατανοητό ότι δεν επρόκειτο για "σοβαρή" αγγελία.

nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου