Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ:Μιλά 21χρονος που έπεσε θύμα της Ρωσίδας Ιερόδουλης με το AIDS



"Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σκεφτόμουν πως θα το πω στους γονείς μου... Σκεφτόμουν ποιον να πάρω τηλέφωνο, σε ποιον να μιλήσω, πως θα πάω στο γιατρό... Είχα τρελαθεί", εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Μίλα" 21χρονος που έπεσε θύμα της Ρωσίδας οροθετικής ιερόδουλης που σκορπούσε το θάνατο στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο νεαρός, που είναι φοιτητής στην Αθήνα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε τη φωτογραφία της 22χρονης Tatiana Bukhtoyarova που δόθηκε χθές στη δημοσιότητα, και συνειδητοποίησε ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της.
Οι γονείς του μένουν στην επαρχία και όπως είναι φυσικό δεν γνωρίζουν τίποτα. Εκείνος νιώθει τρομερή αγωνία και ντρέπεται τόσο πολύ για αυτό που του συνέβη που ακόμα δεν έχει πάει στο γιατρό. "Ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά πρέπει να πάω", είπε χαρακτηριστικά.
Εν τω μεταξύ, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις από άντρες που είχαν επισκεφθεί τον παράνομο οίκο ανοχής (Αχαρνών και Φωκαίας 22) όπου εργαζόταν η νεαρή ρωσίδα ιερόδουλη.
Δείτε το σχετικό Βίντεο:

radar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου