Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Επίθεση την ημέρα των εκλογών από τους Anonymous (VIDEO)


Tumblr_ly5gqgbzkl1qetfp9o2_400_large«Προεκλογικό» μήνυμα έστειλαν οι έλληνες Anonymous με βίντεο που ανέβηκε χθες στο λογαριασμό τους στο youtube. Οι Anonymous, αφού πρώτα έδωσαν το στίγμα τους σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, υποσχέθηκαν στο πολιτικό σύστημα να τους… περιμένει την 6η Μαΐου (που πιθανολογείται ότι θα είναι η ημέρα των εκλογών)!
Ακολουθεί μέρος του μηνύματός τους και ολόκληρο το βίντεο!

«Χαιρετούμε τους πολίτες της Ελλάδας,
Βιώνουμε και εμείς τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που βιώνει η γη των “ελευθέρων ανθρώπων”, που γέννησε την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία. Η διεφθαρμένη πολιτική ζωή της χώρας, τη τελευταία δεκαετία, οδήγησε στην αβεβαιότητα των νέων και στη πτώχευση των ενηλίκων. Αυτοκτονίες, απαισιοδοξία, κυνισμός, απελπισία… Βομβαρδιζόμαστε με δηλητήριο από τα ΜΜΕ ότι για τη τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ευθύνονται άλλοτε οι λαθρομετανάστες, άλλοτε εμείς οι ίδιοι, αλλά ποτέ ΑΥΤΟΙ!
Αυτοί που υπογράφουν αδιάβαστα μνημόνια, χωρίς νούμερα. Αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα σε ιδιώτες τραπεζικούς, για να γίνουν πλουσιότεροι. Αυτοί που αντί να πληρώνουν για τις εσκεμμένες αντιλαϊκές επιλογές τους, μεταφέρουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό. Αυτοί που μας έφεραν σε σημείο να παρακαλούμε για Χούντες, ενώ οι ακραίες πολιτικές παρατάξεις αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς, κάνοντας το 2012 Μεσαίωνα.
Πολίτες και κάτοικοι της Ελλάδας,
Δεν είστε μόνοι σας! Έχετε δίπλα σας ανθρώπους με τις ίδιες αξίες και τα ίδια όνειρα. Η Ελευθερία αποκτάται με αγώνες και μάχες, και όχι μέσα από το σάπιο σύστημα. Είμαστε περισσότεροι! Μην σκέφτεστε τι θα χάσετε σήμερα, αλλά τι θα χάσουν τα παιδιά μας εάν ΣΗΜΕΡΑ δεν αντιδράσουμε ουσιαστικά!
Δεν πληρώνουμε φόρους και χαράτσια. Δεν καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις. Δεν φοβόμαστε! Δεν θα είστε μόνοι σας σε αυτή τη προσπάθεια. Είμαστε όλοι μαζί! Όλοι οι Έλληνες είμαστε Ανώνυμοι. Δε συγχωρούμε. Δε ξεχνάμε.
Στις 6 Μαΐου… να μας περιμένετε!
techit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου