Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

7 απλοί και καθημερινοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να του πείτε "Σ’ Αγαπώ"


Tumblr_lom0r83qf91qhiij6o1_500_largeΔε χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα προσπαθώντας να βρείτε πρωτότυπους τρόπους να δείξετε στον καλό σας τα συναισθήματα σας. Ούτε φυσικά να περιμένετε την επόμενη κλισέ γιορτή για ερωτευμένους. Σας βρήκαμε απλές, καθημερινές λύσεις, που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τον πιο ρομαντικό εαυτό σας κάθε φορά που το έχετε ανάγκη.
1. Αποπλανήστε τον στο ντους

Βρείτε χρόνο για να απολαύσετε μαζί του λίγες στιγμές χαλάρωσης μέσα στο ντους (γιατί ποιος έχει αρκετό χρόνο να γεμίζει μπανιέρες. Plus, δεν είναι καθόλου οικολογικό). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε κεριά με το άρωμα που προτιμάτε και να τα βάλετε στο μπάνιο. Οδηγείστε τον στη ντουζιέρα και κάντε του ένα χαλαρό μασάζ ενώ το νερό θα τρέχει πάνω σας. Bonus points αν του λούσετε και τα μαλλιά και γενικά αναλάβετε την total body περιποίηση του. Προσοχή: ο σκοπός δεν είναι να κάνετε σεξ, αλλά να τον περιποιηθείτε όπως σε ένα spa. Τώρα βέβαια αν προκύψει, εμείς δεν πρόκειται να σας σταματήσουμε...
2. Φτιάξτε του πρωινό

Όχι δεν χρειάζεται να είστε σεφ ούτε να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα ώστε να του ετοιμάσετε ένα πρωινό ξενοδοχείου 5 αστέρων. Με απλές διαδικασίες μπορείτε να του φτιάξετε ένα τοστ σε σχήμα καρδιάς, παίρνοντας τις δύο φέτες του ψωμιού και χαράζοντάς τες με ένα μαχαίρι. Δεν χρειάζεται να βγει τέλειο το σχήμα, η κίνηση μετράει.
3. Κάντε του μικρά "δωράκια"

Όταν δεν μπορείτε να τον έχετε καθημερινά δίπλα σας (ή ακόμα χειρότερα αν μένει χιλιόμετρα μακριά σας) φροντίστε να του θυμίζετε την αγάπη σας με κάθε τρόπο. Μπορείτε πολύ οικονομικά να τυπώσετε το προσωπικό σας μήνυμα στην κούπα του ώστε να το βλέπει κάθε πρωί που θα πίνει τον καφέ του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει.
4. Κάντε τον να συμπαθήσει τον Αγ.Βαλεντίνο

Ακόμα και αν μισεί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (που μπορεί να πέρασε αλλά δεν είναι κακό να προετοιμάζεστε για του χρόνου), σίγουρα το παρακάτω θα το βρει χαριτωμένο. Ξεχάστε τα σοκολατάκια, τις καρδούλες και οτιδήποτε κόκκινο που μπορεί να τον κάνει ταύρο εκείνη τη μέρα και στείλτε του ένα διαφορετικό μήνυμα όπως «I love you like a cannibal loves human flesh». Ή, τελοσπάντων, μια ατάκα από μια σειρά που βλέπετε παρέα. Τώρα που το σκεφτόμαστε, γιατί να περιμένετε μέχρι τις 14 Φλεβάρη του 2013;
5. Στείλτε του ένα γράμμα

Αν πάλι είναι ένας από τους αθεράπευτα ρομαντικούς, σας δίνουμε το οκ να του στείλετε ένα γράμμα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (έτσι άλλωστε θα τον ξαφνιάσετε περισσότερο) ούτε είναι ανάγκη να μένει μακριά σας. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε το περιεχόμενό του και κανονίστε το έτσι ώστε να σταλεί στη δουλειά του για παράδειγμα. Απλώς επιβεβαιώστε ότι θα το ανοίξει αυτός και δεν θα πέσει σε ξένα χέρια... Κι αν σας ρωτήσει γιατί δεν χρησιμοποιήσατε πιο προηγμένη τεχνολογία πείτε του πως το ρετρό είναι πολύ hip.
6. Φτιάξτε ένα "Love Cookie"

Ή ένα πολύχρωμο cupcake. Ή ένα γαλακτομπούρεκο, ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες. Όπως και να'χει, φροντίστε να γράψετε πάνω του ένα μήνυμα με γλάσο.
7. Πείτε του ότι τον έχετε στην "καρδιά" σας

Με πολύ λίγα χρήματα μπορείτε να τυπώσετε το δικό σας μπλουζάκι, βάζοντας μετά την καρδιά τα αρχικά του αγαπημένου σας. Δεν χρειάζεται να κυκλοφορείτε στο δρόμο με αυτό αν δεν νιώθετε άνετα (έτσι και αλλιώς κανείς δεν θα καταλάβει τι αντιπροσωπεύουν τα γράμματα)... Ακόμη και αν το φοράτε στον ύπνο σας, θα το εκτιμήσει πολύ!
Powered by glamourmagazine.gr
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου