Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Χριστίνα Παππά: Πώς διατηρεί τόσο τέλειο σώμα; (Η διατροφή και οι συνήθειές της)


Παρακάτω θα βρεις τα μυστικά της διατροφής της σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα ακολουθήσεις θα ανανεωθείς και εσύ κατά το παράδειγμα της Χριστίνας!
Οι κανόνες της:
η Χριστίνα θέλει να διατηρεί το βάρος της και γι' αυτό ζυγίζεται μια φορά την εβδομάδα αν και γενικά θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό γιατί έχει πολύ καλό μεταβολισμό ενώ δεν διστάζει να δηλώσει ότι τρώει τα πάντα ενώ τρώει 3 φορές την εβδομάδα γλυκό και όχι κάθε μέρα!
Χριστίνα Παππά: Πώς διατηρεί τόσο τέλειο σώμα;
Το καθημερινό της μενού: η μέρα της ξεκινάει πάντα με πρωινό που είναι ένα σάντουιτς ολικής άλεσης με γαλοπούλα και τυρί ή μια φέτα λευκό ψωμί με βούτυρο και μέλι ενώ το σνακ της είναι γιαούρτι ή φρούτα μιας και ξέρι επολύ καλά ότι για να είσαι κορμί πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου όσο μπορείς.
Το μεσημεριανό της: είναι κάτι από σούπες μιας και της αρέσουν πολύ (κρεατόσουπα, κοτόσουπα) που τις μαγειρεύει τακτικά ενώ το γεύμα της συνοδεύεται πάντα με σαλάτα πράσινη και πολύ λεμόνι ενώ το βραδινό της είναι πάντα ελαφρύ όπως σούσι, είτε τόνος στον ατμό ή μια σούπα ή μια σαλάτα.
Όχι στα αναψυκτικά: πριν από το Dancing έπινε πολλά αναψυκτικά και μπύρα ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είδε ότι έχει κατακράτηση υγρών και το ελάττωσε!
Diet Tips: η Χριστίνα πίνει πολύ νερό δηλαδή τουλάχιστον 8-10 ποτήρια την ημέρα και αποφεύγει τα αναψυκτικά ενώ γενικά έχει δει ότι ο χρόνος είναι φίλος της και συμβιβάζεται με αυτό ενώ προσέχει πολύ την ομορφιά της και το δέρμα της το οποίο φροντίζει με μάσκες ενυδάτωσης!
Γενικά το Χριστινάκι προσέχει πολύ τον εαυτό της και πηγαίνει συχνά σε spa, ενώ κάνει πολλά πίλινγκ σώματος για να διώχνει τα νεκρά κύτταρα ενώ το καλοκαίρι τρώει καρπούζι και πεπόνι και κολυμπάει οπότε κάνει και την άσκηση της! Γενικά κόβει το άμυλο όταν θέλει να χάσει πόντους και να χάσει τα κιλάκια της!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου