Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Δύο ερωτευμένα παιδιά αυτοκτόνησαν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν τους επιτρεπόταν να είναι μαζί! 

Εκείνη ήταν 16 χρονών, εκείνος 17. 


Ζούσαν σε διπλανά χωριά στο Μπαγκλαντές. Αποφάσισαν την Ημέρα των Ερωτευμένων να δώσουν οριστικό τέλος στη ζωή τους, καθώς οι γονείς της κοπέλας δεν τους άφηναν να ζήσουν τον έρωτά τους. 

Επί μήνες ζούσαν τον εφηβικό έρωτά τους. Έδιναν κρυφά ραντεβού ώστε να μην προκαλέσουν την αντίδραση των γονιών του κοριτσιού που ήταν κάθετα αντίθετοι σε μία σχέση της

κόρης τους. Όταν έμαθαν ότι είχε σχέση μ έναν συνομήλικό της, την πάντρεψαν μ έναν άνδρα που είχε τα διπλάσια χρόνια της και που δεν γνώριζε καθόλου. Μάλιστα, πριν από τον γάμο δεν τον είχε δει ποτέ. Ο γάμος της έγινε πριν από δύο μήνες και ζούσε μακριά πια ώστε να μην έχει επαφές με τον αγαπημένο της. Ούτε αυτό όμως σταμάτησε τον έρωτα. Το νεαρό ζευγάρι κρατούσε επαφή μέσω κινητών τηλεφώνων. 

Στις 14 Φεβρουαρίου και ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι έφηβοι εραστές αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Η κοπέλα είπε στον σύζυγό της ότι ήθελε να επισκεφθεί την οικογένειά της, που είχε να τη δει πολύ καιρό κι ο νεαρός την περίμενε. Πήγαν στην Ντάκα, ανέβηκαν σε πολυώροφο κτίριο, έδεσαν τα χέρια τους μαζί μ ένα μαντίλι και πήδηξαν μαζί στο κενό. Δεν είχαν ακαριαίο θάνατο αλλά πέθαναν μαζί την ώρα που μεταφέρονταν στο νοσοκομείο. Το νεαρό ζευγάρι ήταν πολύ πληγωμένο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν αβάσταχτος , είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας.
real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου